Overig Ster nieuws

Zo'n 100 deelnemers gaan zich deze week in het zweet werken tijdens de voetbalweek. De nodige spellen circuits en een massa voetbaltrainingen zijn uitgezet en worden door elke deelnemer afgewerkt om de nodige punten binnen te slepen. Tijdens de geweldige openingsceremonie werd elke categorie voorgesteld aan het aanwezige publiek. Vervolgens werden de deelnemers toegesproken door o.a. de sportwethouder Danny Hendrix, om ze een sportieve en gezellige week toe te wensen en Ster voorzitter Anton Roest liet weten vooral heel tevreden te zijn met de grote opkomst. 

 web1 pano
De eerste dag konden de deelnemers nog even lekker 'erin komen' bij een perfecte temperatuur en een verkoelend regenbuitje die gelukkig grotendeels in de pauze viel. Gezien de temperaturen de rest van de week zullen we nog vaak terugverlangen naar deze openingsdag qua weer. Verder was het voor de deelnemers vooral genieten en lekker sportief bezig zijn. 
Na afloop krijgen alle deelnemers een link per e-mail toegezonden via welke alle gemaakte foto's te bekijken en downloaden zijn. Dan kan ieder zijn of haar foto's uitzoeken om nog lang na te kunnen genieten van deze voetbalweek. 
Het programma is via deze link te openen: programmaboekje van de Soccer Challenge 2016
Voor het publiek is het bezoek van Roda a.s. donderdag leuk om bij aanwezig te zijn en we hopen vooral op een grote opkomst van familie tijdens de sluiting op vrijdagmiddag. 
 web1 totaal
Hein

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.