Overig Ster nieuws

HELP HELP HELP

Door het grote aantal inschrijvingen moet de organisatie van de voetbalweek worden uitgebreid.  We zijn daarom nog op zoek naar mensen die deel uit kunnen maken van de trainersstaf cq begeleiding. Ook trainers van buiten de vereniging RKSV De Ster zijn van harte welkom.

Als je in de laatste week van de schoolvakantie een of meerdere dagen kunt vrijmaken zijn we erg geholpen. Uiteraard worden alle vrijwilligers voorzien van kleding , spijs en drank. Trainers / vrijwilligers kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact zoeken met Joep Nacken of Stef Conjour.

Help ons mee er weer een geweldig succes van te maken voor de kids van Stein en omstreken. !!