Overig Ster nieuws

Persbericht - Stein 06/07/2016

Bij aanvang van het komende seizoen zal de naam van PROTAG SHOE SUPPLY op de shirts van het eerste elftal alsook het dames elftal prijken. De Limburgse toeleverancier en fabrikant van veiligheids-schoenmerken als EMMA en UVEX heeft daartoe onlangs overeenstemming bereikt met RKSV De Ster. Voorzitter Roest toonde zich erg tevreden tijdens de presentatie van het nieuwe club tenue met daarop de naam van de nieuwe sponsor. “We kennen PROTAG van oudsher als de Emma schoenfabriek uit Brunssum, een iconische naam binnen de Limburgse maakindustrie. De uitstraling en kracht van dat authentieke bedrijf past bij een ambitieuze vereniging als De Ster”.

Voorts heeft De Ster gekozen voor het Limburgse merk Masita als preferred supplier van de wedstrijdkleding.

Het nieuwe Ster tenue zal de huidige shirts de komende jaren geleidelijk gaan vervangen. In het kader van uniformiteit zal het “Jeugdfonds RKSV De Ster” op alle nieuwe shirts bij de jeugd prijken. Dit fonds is een initiatief van een aantal betrokken ondernemers, de supportersclub en de sponsorcommissie. In september zullen al 7 van de 27 teams in het nieuwe tenue gaan spelen.

shirt1shirt2

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250