Overig Ster nieuws

Het seizoen 2015/2016 is met een echte "STER" feestavond afgesloten. De nieuwe aanwinsten voor de selectie werden voorgesteld en de hoogte en dieptepunten werden vakkundig tegen het licht gehouden door Sterman Jan.
De Ster is meer dan trots op de Ster familie bestaande uit zo'n geweldig team van vrijwilligers en de vele leden. Met onder andere deze avond wordt iedereen bedankt voor zijn en haar inzet. Er zijn elk jaar een paar bijzondere mensen die extra in het zonnetje gezet moeten worden. 

afsluiting sfeer
sterman jansterman-jan in topvorm
De selectie kan volgend jaar na het vertrek van enkele spelers rekenen op de sterke nieuwe aanwinsten; Geoffrey Jacobs (Groene Ster), Mike Haberland (Caesar), Timo Haberland (Caesar), Guillermo Kroon (Scharn), Guido Rutten (GSV’28). 
Hoofdtrainer Ronny Czornyj en zijn assistenten poseren trots met een paar van de nieuwe aanwinsten. Mike en Timo waren tijdens dit fotomoment helaas niet meer aanwezig maar kunnen straks op de selectiefoto bewonderd worden. 
nieuwe aanwinst 650
Verder viel Ronny de eer om als een van de eersten als waardering voor zijn inzet en werk "Ut knienke" in ontvangst te nemen. Dat moment werd meteen gevolgd door de onthulling van het nieuwe mede door hem ontworpen kunstwerk dat vanaf dit moment elke bezoeker zal verwelkomen op het complex. 
ronny compilatie
Na een meer dan uitgebreide uitleg wie het beeld gemaakt heeft en welke materialen (volgens mij voornamelijk (((oud))) ijzer ;) gebruikt zijn kon de avond vervolgt worden want er stonden meer nominees op het programma.
Het zal niemand verbaasd hebben dat ook Rob Schulpen "Ut knienke" in ontvangst mocht nemen voor zijn uitgebreide staat van dienst. 
rob schulpen knienke
 
En nog meer "Ster" mensen die in het zonnetje gezet werden voor de bijzondere bewezen diensten,
Marjan als Ster-vrouw van het jaar
ans
Mattie Dewaide, door de NKS bekrachtigd, jeugdleider van het jaar 2016
mattie jeugdleider
Bob Schoutrop van het 5e won de Gouden schoen
bob gouden schoen
 
Stef Conjour mocht uiteindelijk de schaal in ontvangst nemen voor de meeste assists...maar die was hij snel weer kwijt...
stef assist schaal
 
Alle vrijwilligers en leden worden bedankt voor weer een geweldig sportief en bovenal gezellig seizoen en voor de grandioze opkomst om dit samen te vieren!

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.