Overig Ster nieuws

voor Ster leden en niet Ster leden gedurende de zomer

Het officiële voetbalseizoen is bijna afgelopen en voor veel (vooral jongere) Ster leden betekent een periode zonder voetbal bij de club. En juist in deze periode zijn ook de scholen gesloten, het is dus vakantietijd. Niet meer dan logisch dat veel voetballers, zowel leden van de Ster als niet leden van de Ster, graag op het kunstgrasveld van de Ster een balletje willen schoppen. Daar is niets mis mee, maar het gebruik van ons kunstgrasveld in de zomerperiode is wel gebonden aan bepaalde regels en de grasvelden mogen nooit bespeeld worden. De volgende regels dienen door iedereen nageleefd te worden:

1. Op het kunstgrasveld mag alleen gevvelden geslotenoetbald worden als er vanuit de vereniging de Ster toezicht is op het gebruik van ons kunstgrasveld. Dat betekent dat als de toegangspoort van het complex gesloten is, dat er niet gevoetbald kan worden.

2. Degenen die voor het voetballen gebruik maken van het kunstgrasveld moeten zich altijd houden aan de aanwijzingen die door de toezichthouder worden gegeven. Dus als hij gaat sluiten, moet er zonder discussie vertrokken worden.

3. Op het complex wordt geen rommel achter gelaten, en wordt zeker niets vernield. Iedereen die zich schuldig maakt aan het achterlaten van rommel of het aanrichten van vernielingen is op ons complex niet welkom.

4. Op en rondom het kunstgrasveld wordt niet gerookt. Verder is het gaan zitten op de omheining (metalen rails waarin de reclameborden hangen) streng verboden.

5. De grasvelden zijn ingezaaid en mogen de gehele zomer niet betreden en bespeeld worden!

Op het naleven van deze regels wordt door Ster vrijwilligers, door de BOA, maar ook door de politie gecontroleerd. Betreding van het complex buiten de tijden dat er toezicht aanwezig is (het complex is dan voor iedereen gesloten), kan een fikse boete opleveren uitgeschreven door de politie. Iedereen is dus gewaarschuwd.

Als iedereen zich houdt aan bovenstaande regels, dan kan er ook komende zomer op het Ster complex (kunstgrasveld) gevoetbald worden.