Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Afgaande op de uitslag van de Rabo Clubkas donatie mag De Ster zich de populairste sportclub uit de westelijke mijnstreek noemen. Met 333 stemmen en een bedrag van 1500 euro eindigt de Ster op de zesde plek in de lijst van ruim 600 stichtingen en verenigingen uit onze regio. Traditiegetrouw wordt de lijst aangevoerd door het Bornse dierenpark en enkele fanfares waaronder die van Stein (Super gedaan !)

raboclubkas2016 frontVan alle sportclubs kreeg De Ster echter verreweg de meeste stemmen van de Rabobank leden… en daarmee hebben omringende en grotere clubs het nakijken ! 
Dat zegt veel over de betrokkenheid van onze leden en de populariteit van ons clubke !

Het bestuur van RKSV De Ster dankt haar leden, supporters en andere stemmers en is de Rabobank Westelijke Mijnstreek zeer erkentelijk voor de welkome donatie.

Link uitslag : https://www.rabobank.nl/images/pdf-1476-uitslag-RC_29855991.pdf

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.