Overig Ster nieuws

Lekker sportief bezig blijven tijdens de zomerstop!

Deze summer night run is om de breedtesport in Sittard – Geleen een stimulans te geven én de opbrengsten gaan naar Alzheimer Nederland. Plezier en bewegen staat voorop, niet de gelopen tijden!
Om van dit evenement een succes van te kunnen maken, hebben we uiteraard enthousiaste deelnemers nodig.
Tijdens en aansluitend is er voor de ouders en sponsoren een netwerk / sponsorbijeenkomst in Clubmet terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in een luchtkussen, klimtoren, muziek, ballonnenman, en illusionist.
Organisatie is in handen van Unitas, JCI, Wilma Running en MovendiuM.
Een vereniging of een school met de meeste deelnemers, krijgt als bedankje een clinic van een topsporter!
Op www.summernightrun.com staat nog meer info over routes, afstanden/prijzen e.d..
summernightrunning1
summernightrunning2