Overig Ster nieuws

Urmondia, Havantia, IVS, Haslou en natuurlijk De Ster, brachten woensdag 11 mei al hun jeugdelftallen weer in stelling voor deze intergemeentelijke krachtmeting. Ook dit jaar werd er weer om het hardst gestreden om de felbegeerde eer en trots van de gemeente Stein. Het is geweldig om uit alle uithoeken en gaten de jeugd aan te zien treden alsof het om de eredivisie gaat. Buiten de vakantie en zonder een vrije hemelvaartsdag erna liet geen team het afweten als het om strijdkracht gaat. 

Onder vrij veel belangstelling en met veel spelvreugde op de zonovergoten velden werd de 15 de editie van de Stein Cup gespeeld met de volgende uitslagen; 

Mini F – Haslou 3

F jeugd – Haslou F1 en lager IVS/Urmondia F2

E jeugd - poule 1: IVS/Urmondia E1, poule2: IVS/ Urmondia E2, poule 3: IVS/Urmondia E3

D Jeugd - Haslou D1, lager IVS/Urmondia D2

C Jeugd - Haslou C4

Geniet van de mooie bekers en bewaar ze op een plek waar je ze volgend jaar tijdig kunt terugvinden voor de volgende editie.

Zover ik erbij kon zijn hier een paar sfeermomenten van de spelende Ster teams die helaas niet in de 'eerste' prijzen vielen.

Hein

collage 2016 05 15

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.