Overig Ster nieuws

Na het voetbalseizoen 2015/2016 zal K&S afscheid nemen als hoofd-shirtsponsor van de Ster. Vele jaren heeft K&S in de personen van Walter en Gertie Kuijpers het eerste team van de Ster financieel en zeker ook emotioneel ondersteund. We zijn hen ontzettend dankbaar voor deze jarenlange steun. Wij hopen dat Walter en Gertie in de toekomst nog regelmatig ons sportcomplex blijven bezoeken.

Doordat K&S afscheid neemt als hoofd-shirtsponsor is de Ster met ingang van het voetbalseizoen 2016/2017 op zoek naar een nieuwe hoofd-shirtsponsor. Omdat het in de huidige economisch moeilijke tijden niet meevalt om één bedrijf te vinden dat bereid is om een behoorlijk bedrag op tafel te leggen gaat de Ster er in navolging van andere verenigingen toe over om een sponsorloterij te organiseren. De Ster probeert aan nieuwe sponsoren loten te verkopen die per stuk € 250,- kosten. Voor een bedrag van € 250,- maakt een bedrijf daarmee een kans om voor een periode van 2 jaar hoofd-shirtsponsor te worden van ons eerste elftal. Het staat een bedrijf uiteraard vrij om meerdere loten te kopen en daarmee haar kans op het hoofd-shirtsponsorschap te vergroten. Natuurlijk worden ook de huidige grotere sponsoren van de Ster niet vergeten. Zij krijgen van de vereniging één of meerdere loten gratis. Mocht een huidige grote sponsor promoveren tot hoofd-shirtsponsor, dan blijven bestaande afspraken met die betreffende sponsor dus wel van kracht. Zo’n sponsor wordt dan bijvoorbeeld naast sponsor van een jeugdelftal ook hoofd-shirtsponsor van ons eerste team. Met uiteraard tot gevolg een nog grotere naamsbekendheid voor die sponsor in en ver buiten de regio.

Via de sponsorloterij probeert de Ster minimaal 24 nieuwe sponsoren te werven die mee willen dingen naar het hoofd-shirtsponsorschap van de Ster. Het maximum aantal bedrijven dat mee kan doen is gesteld op 40.

Wilt u als bedrijf meer informatie over de sponsorloterij van de Ster die deze week van start gaat, dan kunt u contact opnemen met Peter Peerlings, voorzitter sponsorcommissie bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij zal dan proberen al uw vragen te beantwoorden en u de benodigde informatie geven zodat u ervan overtuigt raakt dat meedoen aan deze sponsorloterij met een mooie kans om hoofd-shirtsponsor te worden van de Ster echt iets is voor uw bedrijf.