Overig Ster nieuws

Inmiddels is de winterstop ruimschoots afgeschud en zijn alle teams alweer op stoom geraakt in hun respectievelijke competities. Tijd dus voor een update van het gouden schoen-klassement. Ten opzichte van de laatste editie is er in de top 3 niets gewijzigd. Die blijft gedomineerd worden door veteranen Stef Conjour, Jack Linders en Rob Schulpen. Overigens heeft Jack wel geprofiteerd van een aantal weken afwezigheid van Stef en is hij serieus dichterbij geslopen. De spanning aan koop blijft er dus waarschijnlijk tot het allerlaatste moment in zitten. Al blijft Stef vooralsnog wel favoriet voor de eindoverwinning.

Zoals bekend tellen bij de veteranen gescoorde doelpunten niet mee in het officiële deel van deze ranglijst. En dus is het ook leuk om de rest van de ranglijst te bekijken. Want daar worden aan het einde van het seizoen de echte prijzen verdeeld. De strijd om de felbegeerde gouden schoen lijkt af te stevenen op een onderonsje tussen het aanvalstrio van De Ster 1, Barney, Thijs en Hassan. Of zou De Ster 2 puntspeler Marko Jevric nog een goed eindschot in de benen hebben? Of wordt het toch één van de beesten van 5, Bob of Thijs?

We gaan het zien de komende weken.

Aan alle teams weer veel succes, veel plezier en vooral veel doelpunten gewenst in de laatste wedstrijden voor de winterstop!

Naam

Team

Doelpunten

Stef Conjour

Veteranen, 4e en 3e

21

Jack Linders

Veteranen

15

Rob Schulpen

Veteranen en 4e

11

Barney van de Heide

1e

8

Robert Lucassen

Veteranen

8

Thijs Nieuwland

1e

7

Hassan Benabdellouahab

1e

7

Misha Dreessen

Veteranen

7

Marko Jevric

1e

7

Bob Schoutrop

5e

6

Thijs Kemp

5e

6

Pascal Conjour

4e

5

Davy Hodselmans

1e

4

Ricardo Lucassen

1e

4

Marco Verhoeven

3e

4

Serge Grubbé

4e

4

Luc Spaans

2e

3

Mike Schippers

5e

3

Ralph Janssen

5e

3

Eddy Ubbink

Veteranen

3

 

Rob Sjulpe

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.