Overig Ster nieuws

Ook dit jaar zal er door de MF, F, E, D en C-lager teams van alle voetbalclubs uit gemeente Stein weer gestreden worden om de Stein Cup. De datum is dit jaar woensdag 11 mei. Normaliter werd dit toernooi altijd gehouden op de woensdag voor hemelvaartsdag, zodat het geen probleem was dat de jongere kinderen een keer later in bed lagen. Dit jaar is dat echter niet haalbaar omdat hemelvaartsdag in de meivakantie valt en er die dag dus naar verwachting veel afwezigen zullen zijn. Spelen in een weekend is ook geen optie omdat we dan toernooien bij buurtverenigingen in de weg zitten.

steincub 1

Het toernooi zal gespeeld worden van 18:30u tot 20:30u. Het wedstrijdschema volgt nog over een aantal weken.

Het MF toernooi wordt gehouden op de velden van Urmondia.

Het F toernooi wordt dit jaar gehouden op de velden van Haslou. Onze F1 en F2 doen mee aan het standaard-toernooi. De overige F-teams aan het F-lager toernooi (fair play velden).

Het E toernooi wordt dit jaar gehouden bij Havantia. Onze E1 doet mee aan het standaard-toernooi. De overige E-teams aan het E-lager toernooi.

Het D toernooi wordt dit jaar gehouden bij De Ster. Onze D1 doet mee aan het standaard-toernooi. De D2 en Meiden D doen mee aan het D-lager toernooi.

Het C toernooi wordt gehouden bij IVS. Aan dit C-toernooi doen de C1 teams van De Ster en Haslou niet mee, omdat de verschillen dan te groot zouden zijn. Onze C2 en C3 doen wel aan dit toernooi mee.

Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie terecht bij Stef Conjour of Rob Schulpen.

steincup2016 poster1000