Overig Ster nieuws

Beste trainers, volgende week woensdag (30 maart) vindt de 2e workshop voor jullie plaats. Tijdens deze workshop zal het thema “het verzorgen van een training” centraal staan.
Er is een volledig programma gemaakt om de avond zo optimaal mogelijk te benutten. Het programma ziet er als volgt uit:
18.00u: Ontvangst
18.15u: Start workshop in de serre (door Martin Vrösch)
18.45u: Bekijken van een half uur training van de E2 en E5
(trainingen verzorgd door Marko Dorschu en Rob Schulpen; Martin Vrösch neemt jullie mee naar de tribune om daar te kijken en te praten)
19.15u: Terug naar de serre voor discussie/analyse over de training (de E2 en E5 teams spelen dan nog een gemengd partijspel)
20.30u/21.00u: Einde avond

De trainers van de E2 en E5 zijn al benaderd voor de deelname van hun teams. Die teams worden opgevangen door Marko en Rob. De betreffende trainers kunnen dus gewoon de volledige workshop volgen.

Zoals al eerder aangekondigd, is er op 30 maart voor alle overige D, E en F teams geen mogelijkheid tot trainen. Communiceer dit dus tijdig met jullie teams. 

De vorige workshop stond in het teken van een stuk inleiding en discussie over de leerdoelen van de MF, F en E categorie. De tweede workshop gaat dieper in op het verzorgen van een goede training en alles wat daarbij komt kijken.

We rekenen vanzelfsprekend weer op een grote opkomst. Mensen die de 1e workshop hebben gemist, kunnen prima instromen bij deze 2e workshop. Aanmelden hoeft niet meer apart.

Met vriendelijke groet, mede namens Martin,

Rob, Marko, Stef, Rudy

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.