Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Waar het vorige week nog regende, straalde vanochtend het zonnetje tijdens de ienie mini training op sportpark ’t Hetjen. De kids boften want er kon weer op het kunstgras getraind worden. In totaal waren er weer ongeveer 40 kinderen aanwezig, die onder leiding van een aantal De Ster-iconen, een viertal spelletjes/oefenvormen afwerkten.

im1

im2

 

De kinderen waren lekker enthousiast en deden goed mee. Een enkeling was wat teleurgesteld bij het horen dat er dit keer geen broodjes knakworst en pannekoeken in de kantine klaar zouden staan na de training.

En ook de trainers waren enthousiast en zorgden voor een leuke ochtend voor de kids. Niemand minder dan Ster 4-vedetten Pascal Conjour en Johnny Pantus, De Ster 3 coach Mark Habets, Mini F trainster Evita Neilen, F3 trainers Barry Beckers en Rob Schulpen en “Mister De Ster himself” Stef Conjour waren de trainers van dienst.

im3

Ook volgend weekend staat er weer een training op het programma. Hopelijk dan weer onder een stralend zonnetje, met net zulke enthousiaste kids, ouders en trainers.

im4

Tot volgende week allemaal!

Rob Schulpen

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.