Overig Ster nieuws

Binnen de jeugdafdeling van onze vereniging hebben we met ingang van 2016 een voetbaltechnische commissie in het leven geroepen. Eén van de speerpunten van deze commissie is dat we structureel willen gaan werken aan de begeleiding en opleiding van onze jeugdtrainers en jeugdleiders. In dit kader worden er in maart nog een tweetal workshops verzorgd en wel op woensdag 16 maart en woensdag 30 maart.

Op deze dagen komen alle jeugdtrainingen te vervallen, zodat er geen enkele belemmering is voor de trainers om de workshops bij te wonen.

De workshops worden verzorgd door Martin Vrösch (erkend jeugd- en seniorentrainer in de regio) en Marko Dorschu (trainer van onze D1). De workshops staan beiden in het teken van het trainen, begeleiden en coachen van 7-tallen. Van de trainers van onze MF, F, E en D-teams gaan wij er dus van uit dat zij sowieso aanwezig zijn op deze avonden. Ook de overige trainers zijn echter van harte welkom. Je wordt er altijd immers wijzer van.

Op woensdag 16 maart starten we om 18.45u en eindigen we om 21.00u.

We rekenen op een grote opkomst.

Rob Schulpen
Marko Dorschu
Rudy Crutzen
Stef Conjour

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.