Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Aanstaande zondag, 6 maart, wordt er weer gestart met de ienie mini trainingen bij RKSV De Ster. Een grote groep kinderen uit de geboortejaren 2010 t/m 2013 zal die ochtend van 10.00u tot 11.00u bezit nemen van sportpark ‘t Hetjen.

De hoeveelheid aanmeldingen is dit jaar overweldigend. Maar liefst 40 kinderen hebben zich al vooraf aangemeld. Wij verwachten, zoals elk jaar, ook nog een aantal kinderen die nog niet zijn aangemeld, waardoor het een drukte van jewelste belooft te worden. Alsnog aanmelden kan overigens door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een enthousiaste groep trainers staat alvast te popelen om met de kids aan de slag te gaan. Ook als het mocht regenen, gaat de training gewoon door. Trek dan even een regenjasje aan of zet een mutsje op.

Na de eerste training gaan we met alle spelers en ouders nog even naar onze gezellige kantine, waar voor de kinderen een glaasje ranja, een lekker broodje knakworst of een lekkere pannekoek klaarstaat.

Tot zondag allemaal!

ieniminiester

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.