Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Met bij de F nog 29 en de E zo'n 20 man op het veld heeft carnaval, de vakantie en de griep het aantal spelers flink beperkt. Maar goed, de spelers hebben vandaag net als de afgelopen weken laten zien voldoende klaar te zijn voor de competitie. Met 4 zaterdagen strijd van iedereen tegen bijna iedereen kan er afgetikt worden en kunnen de beste eventjes in het zonnetje gezet worden.

Dit jaar is er een 4x4 competitie gespeeld waarin plezier en sportiviteit voorop stonden. De strijd bepaald de jeugd toch zelf wel. Omdat er veel gewisseld wordt heb je in elk geval het vermogen nodig om je snel aan te kunnen passen aan het steeds veranderende speelveld. En daar is iedereen wel in geslaagd. Reden te meer om aan elke deelnemer een leuke herinnering mee te geven en dat betekend weer een medaille om de nek nog voordat het seizoen begonnen is. 
Dit zijn een aantal van de toppers van de E, de F is te zien in het foto overzicht.
dag4 foto
F en E: heel veel succes in de competitie!
Hein

Showlist data is not configured

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.