Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Het was niet het mooiste weer om een toernooi/training in te doorstaan en er waren zeker een paar ouders die zich met de kinderen een keer hebben omgedraaid in plaats van doorweekt te worden op het veld. Toch was de opkomst goed en voor wie er wel was is de kans nog groter om hoog in de eindklassering te staan volgende week. Dan presenteren wij de erelijst van alle spelers die hebben meegedaan.

En die lijst mag je dan ook best zien als momentopname hoe je aan de vooravond van het nieuwe competitieseizoen ervoor staat. 
regenbui
Ondanks de overdreven vele regen werden alle partijtjes netjes afgewerkt. En er was werkelijk geen enkele speler die over de regen geklaagd heeft. sterker nog, ik kreeg de indruk dat iedereen het jammer vond om van het veld af te moeten. De foto's tonen weer de vele mooie voetbalmomenten. 
Volgende week mag iedereen carnaval vieren om dan op 13 februari de laatste dag van het 4x4 te spelen.
Robert & Rob:  "hoezo kans op een buitje" (zette Rob nou in de app dat voetbal een buitensport of buiensport is)
rob robert
Bij De Ster is altijd wat te vieren, dit maal hadden we de jarige Jaiden. 
jaiden jarig
Ashley maakte haar eerste doelpunt in dit toernooi. Geweldig! Hopelijk smaakt dat naar meer en maak je er vanaf nu elke week een paar.
ashley goal
Showlist data is not configured

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.