Overig Ster nieuws

Op zondag 6 maart wordt er bij RKSV De Ster weer gestart met voetballen voor kinderen met de geboortejaren 2010 t/m 2013. Elke zondag is er voor deze kinderen tussen 10.00u en 11.00u een training waarin ze op speelse wijze kennis maken met het voetballen. Vanzelfsprekend staat het plezier voorop.

De trainingen zijn gratis en deelname is vrijblijvend. Inschrijven bij de voetbalclub is niet nodig en ook de aanschaf van speciale kleding is niet nodig.

De trainingen zullen net als eerdere jaren worden geleid door Rob Schulpen, voormalig eerste elftal speler en jeugdtrainer van De Ster. Dit jaar krijgt Rob ondersteuning van Evita Neilen, trainer van onze Mini F.

Alle kinderen die spelenderwijs kennis willen maken met het voetballen of die gewoon een leuke, sportieve zondagochtend willen, zijn vanaf zondag 6 maart van 10.00u en 11.00u van harte welkom op sportpark ’t Hetjen in Stein. Het wordt op prijs gesteld als geïnteresseerden vooraf een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we een beeld hebben van het aantal deelnemende kinderen.

We hopen net als eerdere jaren op een grote opkomst!

Jeugdcommissie RKSV De Ster

ienieminivoorjaar2016 1

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.