Overig Ster nieuws

Met zo'n 15 graden verschil in temperatuur gemeten tijdens de nachtvorst kon er gelukkig weer op de velden gespeeld worden. De spelers lieten zien dat zo'n week zonder voetbaltraining er behoorlijk in hakt. Ruim voordat het toernooi begon was de meeste jeugd al aanwezig en werden er op elk veld meteen onderling geregelde wedstrijden gespeeld.

Alle kinderen in aanbidding voor Rob. Vroeger voor zijn wedstrijden nu voor zijn leiderschap.
1fotorobFanatiek genoeg maar helaas voor sommigen telde deze resultaten niet mee.
Even over de winter; als het dan vriest dan graag zoveel dat er ook buiten geschaatst kan worden, of als het sneeuwt, voldoende om een sneeuwpop te kunnen bouwen, sneeuwballengevecht te houden en van de Scharberg af te scheuren met je slee. Afgelopen week was even pesten, te koud om op de velden te mogen maar niet voldoende om al het voornoemde te kunnen.
De man die alles onder controle heeft. Robert Deijle, organisator van dit alles.
2robert deijle ondercontroleOok deze week was de opkomst goed. Iets meer afzeggingen dan vorige week, maar voldoende om alle teams te kunnen vormen. Er werden mooie wedstrijden gespeeld en hier en daar ging het er soms hard aan toe. Langzaam maar zeker bereid iedereen zich zo voor op de komende competitie. Door steeds in een ander team te moeten spelen ontdek je vanzelf je eigen kwaliteiten.
Deze 4x4 is net als andere jaren zeer goed georganiseerd met dit jaar Robert aan het roer. Alle trainers en leiders zouden graag zien dat van de F en E jeugd de opkomst goed blijft, zo niet zelfs nog iets beter wordt. Je leert meer dan je denkt tijdens deze dagen en het spelplezier is geweldig. Je speelt met sterkere, zwakkere en gelijk gekwalificeerden, hierdoor kun je goed ontdekken waar nog aan gewerkt moet worden.
Komende week zaterdag alweer dag 3 van het 4x4 toernooi. Voor de keepers zal er een apart onderdeel georganiseerd worden zodat ook zij binnen hun vakgebied kunnen spelen.
Geniet maar van de fotoshow van zowel F als E:
Showlist data is not configured