Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

meisjesRKSV De Ster is met onmiddelijke ingang op zoek naar een Dames trainer. Het team van De Ster/Havantia speelt in de vijfde klasse en heeft zich in de winterstop nog aanzienlijk versterkt. Daar staat het plotse vertrek van de trainer tegenover. De Ster timmert momenteel flink aan de weg wat vrouwenvoetbal betreft : inmiddels spelen er 23 meisjes in de jeugd en is er in de voorjaarscompetitie een volledig MD elftal ingescheven. Het dames elftal wordt gekenmerkt door een goede en uniforme sfeer, veel animo maar ook door individueel talent. Het bestuur van de vereniging wil daarom een ambitieuze trainer aanstellen die het vrouwenvoetbal de komende jaren een blijvende impuls kan geven. Kandidaten (M/V) kunnen zich aanmelden bij de bestuursleden R. Crutzen 06-14114834 of T. Keulen 06-52715407.

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.