Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

De eerste dag van het 4x4 toernooi zit er alweer op. Het leek erop dat de stijve spiertjes toch voornamelijk door de kou kwamen want al tijdens de eerste wedstrijdjes zag je het spel steeds fanatieker worden en de strijdlust toenemen. Ook bleken de rode oortjes eerder afkomstig van het stoom afblazen dan van de kou. 

In een heerlijk winters zonnetje kon er lekker gespeeld worden. De jeugdigen hadden nergens last van en langs de lijn moest je je even goed positioneren met het zonnetje in de rug. Bij de spelers kon je vooral merken dat het inderdaad de hoogste tijd werd om weer wat competitief te kunnen gaan spelen. En als de vele mooie speelmomenten een voorteken zijn dan staat ons veel goeds te wachten de komende competitie!
Een compliment aan de organisatie want alles liep op rolletjes en kon er door de korte wisseltijden maximaal gespeeld worden. Dit jaar zoals gezegd geen prijzen voor dagwinnaars omdat er vooral gekeken wordt naar het sportieve spelniveau en is het plezier dat telt. En dan is natuurlijk iedereen winnaar. De beste drie van de dag werden wel nog even in het zonnetje gezet en ontvingen een groot applaus. Pas na de laatste speeldag zetten we een rangorde online.  
Keeperstraining
Alvast vooruitlopend op speeldag 3 en 4. De bedoeling is dat er dan een speciale keeperstraining plaatsvind waardoor de keepers niet alle wedstrijden meespelen maar binnen hun vakgebied extra aandacht krijgen.
Eerst een korte warming-up om de winterstop-spieren lost te maken.
1 warming up
Dan de verdeling van de spelers voor de eerste speelronde, waarbij River toch wel graag als eerste gekozen wilt worden of zei hij echt tegen Rob: "Loat mich dat mèr doan dan kèn ver schneller goan spele".  (Met dank aan Google translate Limburgs)
2 verdeling
En andere speelmomenten.
Showlist data is not configured
Hein

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.