Overig Ster nieuws

Ter voorbereiding van de tweede seizoenshelft organiseert “De Ster” het 4 tegen 4 toernooi voor de F en E jeugd. Omdat dit toernooi elk jaar weer een groot succes is komt er ook dit seizoen weer een vervolg. De jeugdspelers gaan 4 zaterdagen telkens een uur lang verschillende wedstrijdjes spelen. En dit jaar gaat het niet om de prijzen maar om het plezier!

vooraankondigingDe F Pupillen spelen de wedstrijdjes van 10:00 tot 11:00 uur en de E pupillen spelen de wedstrijden van 11:30 tot 12:30.

De datums welke jullie nu alvast in de agenda mogen noteren zijn de volgende:

Zaterdag 16 januari
Zaterdag 23 januari
Zaterdag 30 januari
Zaterdag 13 februari

Voor de jeugdspelers van de F en E is het een verplicht onderdeel ter voorbereiding van de tweede seizoenshelft. Mocht je één van de dagen echt niet kunnen, meldt je dan tijdig via je trainer af.

Verdere informatie over het toernooi zoals hoe laat aanwezig, invulling van de wedstrijden, zal begin 2016 via de website en je trainers bekend worden gemaakt. Verder hopen wij dat iedereen aanwezig zal zijn om er gezamenlijk 4 zeer mooie en geslaagde voetbaldagen van te maken.

Dit jaar zal er, in tegenstelling tot voorgaande jaren, niet voor prijzen gespeeld worden. Het gaat dit jaar puur om de sportiviteit en fun én vooral ook het erbij zijn! Doe mee!

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250