Overig Ster nieuws

Voor alle senioren teams is de winterstop aangebroken. En dus kan ook voor de goalgetters de halfjaarlijkse balans worden opgemaakt. Ten opzichte van de laatste editie van deze lijst zijn er weer wat wijzigingen. Misha Dreessen is namens de veteranen bezig aan een grote opmars de laatste weken. Mede-veteraan Stef Conjour breidde zijn voorsprong nog maar wat verder uit en is de onbetwiste lijstaanvoerder. De top 3 wordt gecompleteerd door Jack Linders en Rob Schulpen, de enige andere spelers in de dubbele cijfers.

Een grote waarschuwing overigens aan de topscorers van diverse senioren-teams: bij de veteranen gescoorde doelpunten tellen weliswaar niet mee in het officiële deel van deze ranglijst, maar Stef heeft inmiddels ook al 2 doelpunten gemaakt voor De Ster 4 en 1 doelpunt voor De Ster 3. En die doelpunten tellen wel degelijk mee. Hou dus rekening met “King” Conjour de 2e seizoenshelft!

Aan kop in het officiële klassement gaat De Ster 1-vleugelspeler Thijs Nieuwland met 6 doelpunten. Thijs wordt gevolgd door Hassan Benabdellouahab, Marko Jevric en Bob Schoutropp, allen met 5 doelpunten.

Aan alle teams veel succes gewenst op de diverse Hallenmasters toernooien, hele fijne feestdagen en voor 2016 weer heel veel doelpunten!

Naam

Team

Doelpunten

Stef Conjour

Veteranen, 4e en 3e

19

Jack Linders

Veteranen

12

Rob Schulpen

Veteranen en 4e

10

Robert Lucassen

Veteranen

8

Thijs Nieuwland

1e

6

Misha Dreessen

Veteranen

6

Bob Schoutrop

5e

5

Hassan Benabdellouahab

1e

5

Marko Jevric

1e en 2e

5

Barney van de Heide

1e

4

Davy Hodselmans

1e

4

Marco Verhoeven

3e

4

Pascal Conjour

4e

4

Thijs Kemp

5e

4

Ricardo Lucassen

1e

3

Mike Schippers

5e

3

Ralph Janssen

5e

3

Eddy Ubbink

Veteranen

3

Rob Sjulpe

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.