Overig Ster nieuws

Beste sporter, m.i.v. het huidige voetbalseizoen verzorgt Fysiovision als hoofdsponsor van het 2e herenteam elke dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur een gratis sportspreekuur op het trainingscomplex. Sportfysiotherapeut Ivo van Helden maakt graag tijd vrij om naar jouw blessure te kijken en je daarover een advies te geven.

Dit kan betekenen dat je een training moet overslaan, maar wanneer het een ernstiger blessure is kan er ook meer diagnostiek via de praktijk plaatsvinden. Ook voor  het geven van trainingsadviezen en oefenprogramma’s om weer snel fit te zijn kun je bij Ivo terrecht.

De spreekuren zijn dus niet alleen bedoeld voor het 1e en 2e team maar vooral voor onze jeugdteams!

Tijdens de seizoen voorbereiding en na de winterstop verzorgt Fysiovision ook de fysieke testen voor het 1e, het 2e en de A1, om weer fit aan het seizoen te kunnen beginnen.

Heb je vragen over je blessure of wil je meer weten wat Ivo voor je kan betekenen, mail je vraag dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sportfision1

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.