Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Afscheid van trainer Frans Saes

Dinsdagavond omstreeks 19.00 uur wordt de laatste training van de D1 van dit seizoen bruut verstoord. De spelers en de trainer worden naar binnen gesommeerd en verzocht om zich naar lokaal 1 en 2 te begeven. Daar wacht de trainer een heuse verassing. Alle spelers waren op de hoogte inclusief zoon Glenn die het toch maar mooi heeft weten te verzwijgen.

Er staan een aantal pizza's op tafel en een "fris" drankje wordt geserveerd aan de spelers. De staf mag het doen met een Jupiler. Ook wordt en een bal tevoorschijn getoverd waarop alle spelers en de staf hun naam schrijven als aandenken voor Frans. Daarbij hoort natuurlijk ook een bosje bloemen voor zijn vrouw Ingrid.

frans-saes-afscheid-trainer2Na de officile plichtplegingen neemt de trainer het woord en hij is zichtbaar aangedaan. Een traantje verschijnt en zijn stem trilt als hij de kinderen bedankt voor de mooie tijd die ze samen op het voetbalveld hebben doorgebracht. En hij zal zeker als supporter komend seizoen langs de velden staan om te zien of ze ook laten zien wat ze geleerd hebben van deze trainer.

Met sportieve groet,

De staf D1 2013-2014

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.