Overig Ster nieuws

Nu de maand november erop zit, kan er weer een update gepresenteerd worden van de tussenstand in het topscorers-klassement. Inmiddels zitten alle teams bijna halverwege de competitie en dus geeft deze tussenstand al een goede indicatie voor de grootste kanshebbers op de titel. Overigens ter verduidelijking: uitsluitend de doelpunten in competitiewedstrijden worden meegenomen. Beker-doelpunten tellen niet mee.

De lijst wordt nog steeds aangevoerd door Stef Conjour, die in november weer 2 doelpunten toevoegde aan zijn totaal en daardoor inmiddels op 13 goals staat. Omdat Stef echter een aantal wedstrijden heeft moeten laten schieten zijn een drietal ploeggenoten van Stef dichterbij gekropen deze maand. Jack Linders staat op 9 en Robert Lucassen en Rob Schulpen beiden op 8. De winnaar van het officieuze gedeelte van de ranglijst zal dus bijna zeker komen uit ons oudste senioren-team. Speciale vermelding daarbij is overigens dat Stef, die doorgaans voor egoïst wordt versleten, ook het assist-klassement leidt met circa 25 assists voorsprong op de nummer 2.

Omdat de veteranen buiten mededinging meedoen, komen de kanshebbers op de échte gouden schoen uit de andere seniorenteams. Een blik op de tussenstand leert ons dat er dit seizoen opvallend weinig wordt gescoord door alle teams. En dat de doelpunten ook nog netjes worden verdeeld over meerdere spelers.

Grootste kanshebbers voor de topschutters-titel lijken vooralsnog het aanvalstrio Thijs-Barney-Hassan van De Ster 1, Marco Verhoeven van De Ster 3, Pascal Conjour van De Ster 4 en titelverdediger Bob Schoutropp van De Ster 5.

Tot slot nog een speciaal bericht voor Stef Conjour: dat ene doelpuntje voor De Ster 3 zorgt er niet voor dat je nu wél kwalificeert voor de topscorerstitel… ;)

Aan alle teams weer veel succes, veel plezier en vooral veel doelpunten gewenst in de laatste wedstrijden voor de winterstop!

Doelpunten

Stef Conjour