Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Het was zaterdag 21 november weer een hele drukte op "t Hetjen. Hartjes die overuren maakte, verdwaalde blikken, zenuwachtige lachjes, trillende natte handjes... Maar ook de kinderen waren nog drukker dan anders. En die natte handjes van de ouders kunnen ook van de koude glazen komen. De Sint was in aantocht om de spelertjes van F en MiniF met een bezoekje te verrassen.

sint bovensint 1
En stipt op tijd kwam de goedheiligman, vergezeld door een aantal pieten, de kantine binnen.  Nu zag je toch wel de gespannen kindergezichtjes verschijnen. Hoewel er hier en daar een overmoedig werd was iedereen vooral aandachtig aan het luisteren naar wat de Sint te vertellen had. Met de handjes gevuld met veel snoep een een leuk cadeau nam de Sint na een paar uur weer afscheid. Maar niet voordat ook hij even het voetbalveld opgelopen was voor een leuke foto met de kleinste spelers van de Ster.
De organisatie van het Sinterklaas feest is vanaf dit jaar overgedragen en ook weer zeer goed georganiseerd. Daarbij ook een super bedankje aan de spelers van de selectie die zich zo goed hebben ingezet om alle jeugdigen een fijne voetbalmiddag te bezorgen en zo het wachten op de Sint iets makkelijker te maken. Ondanks de regen waren ze net als de jongste niet van het veld te krijgen. Zelfs tijd maken om nog even met zijn allen op de foto te gaan was geen probleem. 
Nog even nagenieten met de gemaakte foto's voor (de enkeling) wie zelf geen foto's heeft kunnen maken. 

sint onder

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.