Overig Ster nieuws

Beste ouders, lieve kinderen.
De Sint komt binnenkort weer naar Nederland om zijn verjaardag te vieren.
Op zaterdag 21 november van 13 - 16 uur zullen Sinterklaas en zijn Pieten naar de kantine van De Ster komen om een klein feestje te vieren.

sint en piet300Het feest is bedoeld voor alle spelertjes van de MF en F-teams. Broertjes, zusjes en ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom.

De spelertjes van de MF en F jeugd krijgen een geschenk. Dus broertjes en zusjes helaas niet. Wel zullen zij, net als de spelertjes, een zakje chips krijgen.

Zaterdag 21 november van 13.30uur tot 16.00u barst het feestje los. Samen met jullie team en trainer mogen jullie bij de sint komen. Om een liedje te zingen…of iets anders voor te dragen.

Om de lange wachttijden voor de kinderen iets te verzachten, ziet het programma er als volgt uit:

13.30u: Gezamenlijk ontvangen van Sint en Piet door alle kinderen van de MF en F.

14.00u: Wedstrijdjes F1, F2 en F3 tegen De Ster 1 en Pieten MF, F4 en F5 krijgen hun geschenk.

15.00u: Wedstrijdjes MF, F4 en F5 tegen De Ster 1 en Pieten F1, F2 en F3 krijgen hun geschenk.

Met vriendelijke groeten,
Sint en Piet

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250