Overig Ster nieuws

Het is eind september en dat betekent dat het nieuwe voetbalseizoen weer van start is gegaan. Dus ook de F2 van De Ster is aan de trainingen en het bekertoernooi begonnen. De najaarscompetitie laat nog een weekje op zich wachten maar laten we alvast eens het team aan u voorstellen. De F2 is het grootste deel van de F4 van vorig seizoen aangevuld met een aantal nieuwe toppers.

f2team
Bovenste rij: Marcel Frissen, Tim Peerlings, Richard Jager, Ruud Smeets
Middelste rij: Jorn Smeets, Daan Niessen, Devin Peerlings, Max van Erp, Meike Frissen
Onderste rij: Noud Hellenbrand, Messi Bercx, Warre Straetemans, Espen Jager, Claire Habets
De vragen voor de trainers waren ‘hoe zouden de spelertjes de zomer zijn doorgekomen?’ en ‘heeft iedereen er een beetje zin in?’ De antwoorden volgden al snel en waren positief ... want veel spelertjes deden mee aan de voetbalweek en op de eerste trainingen bleek het met de motivatie, inzet en plezier ook al meteen goed te zitten. Maar hoe zou dit in de eerste drie bekerwedstrijden gaan uitpakken?

Groene Ster F3 – De Ster F2

De eerste wedstrijd, altijd spannend. Niet alleen voor de spelertjes maar ook voor de trainers en ouders. Hoe zouden de jongens en meisjes het weer oppikken na een mooi vorig seizoen? Het antwoord is: goed ... de spelertjes van de “oude” F4 wisten elkaar goed te vinden en de nieuwe spelertjes pasten zich meteen heel goed aan. Er stond al meteen een team op het veld, daar was iedereen het na afloop over eens. Het enthousiasme om samen weer een wedstrijd te voetballen was duidelijk zichtbaar en dat resulteerde er in dat De Ster over de hele wedstrijd genomen het betere spel had. De eerste drie punten werden verdiend mee naar Stein genomen, 1-3. De stemming zat er al meteen goed in.

1
2
3

De Ster F2 - Geleen Zuid F2

Na de overwinning vorige week werd er deze week een betere tegenstander verwacht, namelijk Geleen. Kon de Ster tegen dit sterker team, het toch al verrassend samenspel van vorige week een goed vervolg geven ... het antwoord is: ja. Ze kwamen zelfs drie keer op een voorsprong, echter deze werd door de tegenstander altijd razendsnel tenietgedaan. Alle zeilen moesten worden bijgezet om de punten niet mee naar Geleen te laten gaan. Iedereen moest dan ook vol aan de bak en er moest verdedigd worden. Onze keeper werd flink aan het werk gezet, dat hem overigens de kans gaf om te laten zien wat hij allemaal in zijn tostie heeft .. uh mars. Goed gespeeld en super inzet, einduitslag 3-3.
4567

Sittard F2 – De Ster F2

De laatste wedstrijd in de bekerpoule en er was nog niks beslist. Geleen Zuid, Sittard en De Ster maakten nog alledrie kans op de eerste plek. En net zoals vorige week zou het vandaag weer een zware kluif worden. Sittard nam de uitdrukking ‘we moeten er vandaag voor vechten’ wel heel letterlijk ... helaas ... maar dit mocht de pret achteraf niet drukken. Na een 1-0 achterstand wist De Ster de stand gelijk te trekken. En zeker in de tweede helft kwam De Ster een paar keer met behulp van het aluminium goed weg. Sittard viel aan en De Ster hield stand, om vervolgens zelf in de slotminuten slim gebruik te maken van de ruimte bij Sittard achterin. Twee goals brachten de einduitslag op 1-3. Hiermee tevens ook de winst in de poule waardoor onze jongens en meisjes lekker verder bekeren.
8
9
10
Proficiat F2 met het behalen van de volgende bekerronde en veel plezier en succes in de competitie. Het plezier en de inzet zijn daar, net zoals het nette gedrag binnen en buiten de lijnen ... dat blijkt dan toch ook weer veel waard te zijn. Overigens ook weer een compliment aan de ouders hiervoor. In een team waar niemand er met kop en schouders bovenuit steekt, weet iedereen zijn of haar momenten te vinden om uit blinken. En dat is mooi ... Ga zo door jongens en meisjes!

De Trainers