Overig Ster nieuws

Nu de maand september erop zit, kan er weer een update gepresenteerd worden van de tussenstand in het topscorers-klassement. Waar in de augustus editie nog enkel de veteranen wedstrijden hadden gespeeld, zijn nu alle teams gestart aan hun competitie. Met het doelpunt van Jari Knoops van afgelopen weekend namens De Ster 2, hebben inmiddels ook alle teams het netje gevonden.

Overigens is de lijst enigszins vertekend doordat niet alle teams even veel competitiewedstrijden gespeeld hebben. De veteranen hebben er inmiddels 5 gespeeld, De Ster 1 en 2 elk 4 wedstrijden, De Ster 3 en 5 hebben ieder al 3 wedstrijden afgewerkt, en De Ster 4 is in haar ene wedstrijd nog ongeslagen.

De lijst wordt ook deze maand weer aangevoerd door Stef Conjour, die er inmiddels al 7 in het netje heeft liggen. Een knappe prestatie in slechts drie en een halve wedstrijd.

Verder valt de enorme scoringsdrang van ons 1e elftal op, waarbij de doelpunten tot nu toe ook nog netjes verdeeld zijn over meerdere spelers. In dit kader mag zeker vernoemd worden dat centrumverdediger Davy Hodselmans in 4 wedstrijden al driemaal het netje heeft weten te vinden.

Bij de lagere elftallen draait De Ster 5 dit seizoen nog matig, maar heeft goalgetter Bob Schoutrop er inmiddels ook alweer 2 in liggen in 3 wedstrijden.

In de diverse vader-zoon competities staan zonen Bart Linders en Ricardo Lucassen op achterstand ten opzichte van vaders Jacky en Robert.

Klachten over onjuistheden in onderstaande lijst, kunnen bij Rob Schulpen kenbaar gemaakt worden. Bij voorkeur ondersteund door videomateriaal van het betreffende doelpunt, danwel onafhankelijke ooggetuigenverslagen van minimaal 2 nuchtere personen . Klachten van personen die beweren dat het doelpunt van Jari Knoops een eigen doelpunt van zijn tegenstander was, worden niet in behandeling genomen.

Aan alle teams weer veel succes, veel plezier en vooral veel doelpunten gewenst in de maand oktober!

Naam

Team

Doelpunten

Stef Conjour

Veteranen

7

Barney van de Heide

1e

3

Thijs Nieuwland

1e

3

Davy Hodselmans

1e

3

Robert Lucassen

Veteranen

3

Hassan Benabdellouahab

1e

2

Bob Schoutrop

5e

2

Rob Schulpen

Veteranen

2

Jacky Linders

Veteranen

2

Ikram Moumni

1e

1

Ricardo Lucassen

1e

1

Jari Knoops

2e

1

Mark Caubo

3e

1

Marco Verhoeven

3e

1

Mathon van de Woude

3e

1

Kristoff

3e/5e

1

Michel Beks

4e

1

Patrick Nordhausen

4e

1

Robin Janssen

5e

1

Ralph Jansen

5e

1

Twan Pepels

5e

1

Mike Schippers

5e

1

Roy Visschers

5e

1

Mischa Dreessen

Veteranen

1

Eddy Ubbink

Veteranen

1

Ron Marschal

Veteranen

1

Robbie van der Linden

Veteranen

1

Stefan Janssen

Veteranen

1

 

Bij deze nogmaals het verzoek aan ons damesteam om ook de doelpuntenmakers door te geven via een vast contactpersoon. Diegene(n) kan een berichtje sturen naar 06-12011604.

Rob Sjulpe

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.