Overig Ster nieuws

Nu de maand september erop zit, kan er weer een update gepresenteerd worden van de tussenstand in het topscorers-klassement. Waar in de augustus editie nog enkel de veteranen wedstrijden hadden gespeeld, zijn nu alle teams gestart aan hun competitie. Met het doelpunt van Jari Knoops van afgelopen weekend namens De Ster 2, hebben inmiddels ook alle teams het netje gevonden.

Overigens is de lijst enigszins vertekend doordat niet alle teams even veel competitiewedstrijden gespeeld hebben. De veteranen hebben er inmiddels 5 gespeeld, De Ster 1 en 2 elk 4 wedstrijden, De Ster 3 en 5 hebben ieder al 3 wedstrijden afgewerkt, en De Ster 4 is in haar ene wedstrijd nog ongeslagen.

De lijst wordt ook deze maand weer aangevoerd door Stef Conjour, die er inmiddels al 7 in het netje heeft liggen. Een knappe prestatie in slechts drie en een halve wedstrijd.

Verder valt de enorme scoringsdrang van ons 1e elftal op, waarbij de doelpunten tot nu toe ook nog netjes verdeeld zijn over meerdere spelers. In dit kader mag zeker vernoemd worden dat centrumverdediger Davy Hodselmans in 4 wedstrijden al driemaal het netje heeft weten te vinden.

Bij de lagere elftallen draait De Ster 5 dit seizoen nog matig, maar heeft goalgetter Bob Schoutrop er inmiddels ook alweer 2 in liggen in 3 wedstrijden.

In de diverse vader-zoon competities staan zonen Bart Linders en Ricardo Lucassen op achterstand ten opzichte van vaders Jacky en Robert.

Klachten over onjuistheden in onderstaande lijst, kunnen bij Rob Schulpen kenbaar gemaakt worden. Bij voorkeur ondersteund door videomateriaal van het betreffende doelpunt, danwel onafhankelijke ooggetuigenverslagen van minimaal 2 nuchtere personen . Klachten van personen die beweren dat het doelpunt van Jari Knoops een eigen doelpunt van zijn tegenstander was, worden niet in behandeling genomen.

Aan alle teams weer veel succes, veel plezier en vooral veel doelpunten gewenst in de maand oktober!

Doelpunten

Robbie van der Linden

Stefan Janssen

1

Bij deze nogmaals het verzoek aan ons damesteam om ook de doelpuntenmakers door te geven via een vast contactpersoon. Diegene(n) kan een berichtje sturen naar 06-12011604.

Rob Sjulpe