Overig Ster nieuws

Ben jij al lid van onze Supportersclub? Nee?!?!?!? Lid worden kan heel gemakkelijk hoor en 't kost maar €7,50 per seizoen!
En bij een lidmaatschap vanaf €25,- per jaar ontvang je een unieke Ster gadget.
Stuur een mailtje met je volledige naam en de tekst "Ik wil lid worden van de supportersclub" naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ondersteun je favoriete cluppie!

Wat doet de supportersclub?

De supportersclub probeert haar moedervereniging RKSV de Ster te steunen in woord, gebaar en euro's.

Naast de contributiegelden worden er acties georganiseerd die geld opleveren voor De Ster. U kent bijvoorbeeld vast wel de fruitmandloterij tijdens thuiswedstrijden van ons 1e elftal.

Alle inkomsten gaan retour naar De Ster voor het algemeen Sterbelang. Dat wil zeggen dat iedere sterbetrokkene er voordeel van heeft of kan hebben.

Andere voorbeelden zijn onder andere de bijdrage (€6666,66) voor de nieuwe serre en daarnaast bijdagen voor de buitenverlichting, nieuwe buiten geluidsinstallatie, reparatie van de tractor, bijdrage sinterklaasviering, bijdrage aanschaf kleding jeugd(leiders) en vele andere zaken.

Vind je € 7,50 een beetje te weinig om je club te supporten? No problem! Je kan ook lid worden voor €25,- en dan ontvang je naast het lidmaatschap een unieke Ster gadget!

Vind je dat nog steeds wat weinig? Je kunt ook lid worden voor € 40,- en dan ontvang je dezelfde unieke Ster gadget en een heuse GOLDCARD waarmee je alle thuis wedstrijden GRATIS kan bezoeken!!

Ster-groeten,

De supportersclub

supportersclub breed

 

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

hallenmasters left banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

activiteitenoverzicht

Geen evenementen

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.