Overig Ster nieuws

Ben jij al lid van onze Supportersclub? Nee?!?!?!? Lid worden kan heel gemakkelijk hoor en 't kost maar €7,50 per seizoen!
En bij een lidmaatschap vanaf €25,- per jaar ontvang je de unieke zwarte jotter Parker pen met Ster embleem.
Stuur een mailtje met je volledige naam en de tekst "Ik wil lid worden van de supportersclub" naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ondersteun je favoriete cluppie!

Wat doet de supportersclub?

De supportersclub probeert haar moedervereniging RKSV de Ster te steunen in woord, gebaar en euro's.

Naast de contributiegelden worden er acties georganiseerd die geld opleveren voor De Ster. U kent bijvoorbeeld vast wel de fruitmandloterij tijdens thuiswedstrijden van ons 1e elftal.

Alle inkomsten gaan retour naar De Ster voor het algemeen Sterbelang. Dat wil zeggen dat iedere sterbetrokkene er voordeel van heeft of kan hebben.

Andere voorbeelden zijn onder andere de bijdrage (€6666,66) voor de nieuwe serre en daarnaast bijdagen voor de buitenverlichting, nieuwe buiten geluidsinstallatie, reparatie van de tractor, bijdrage sinterklaasviering, bijdrage aanschaf kleding jeugd(leiders) en vele andere zaken.

Vind je € 7,50 een beetje te weinig om je club te supporten? No problem! Je kan ook lid worden voor €25,- en dan ontvang je naast het lidmaatschap de unieke zwarte jotter Parker pen met Ster embleem!

parkerpen

Vind je dat nog steeds wat weinig? Je kunt ook lid worden voor € 40,- en dan ontvang je dezelfde unieke zwarte jotter Parker pen met Ster embleem en een heuse GOLDCARD waarmee je alle thuis wedstrijden GRATIS kan bezoeken!!

Ster-groeten,

De supportersclub