Overig Ster nieuws

Het vrouwen- en meisjesvoetbal bij RKSV de Ster wordt steeds populairder. We zijn dan ook erg trost een meisjesteam rijker te zijn!
In April is Technisch jeugd coördinator Danny Stevenhaagen begonnen met het oprichten van een meisjes team. Met succes heeft hij enkele vriendinnendagen georganiseerd. Komende zaterdag om 10.00 spelen onze sterren van de MD1 thuis hun eerste wedstrijd!

Met trots kunnen wij mededelen dat wij dit seizoen starten met een meisjes D team. Ze komen uit in de 1e klasse M05 7-tallen competitie van de KNVB met maarliefst 14 meiden! Een aantal waar wij nu al trots op zijn en we hopen de komende maanden het meisjesvoetbal bij de ster te kunnen uitbreiden. Het nieuwe meisjesteam zal worden getraind door Cindy Peters, zij zal worden ondersteund door Marwa Haddoumi en Joy Creuwels.

Op 23 september organiseren wij weer een vriendinnendag op ons mooie complex !!!

Wij hopen dan weer een aantal nieuwe meisjes te kunnen verwelkomen binnen onze mooie vereniging waar meisjesvoetbal (ook) een belangrijke rol speelt!

Komende zaterdag om 10.00 spelen onze sterren van de MD1 tegen ST SNC'14/BMR MD1 hun eerste wedstrijd!

de ster vs bmr

Veel succes meiden! Zet hem op!

Tegenstanders van onze MD1 dit najaar zijn:
Bekkerveld MD1
EHC/Heuts MD1