Overig Ster nieuws

Huishoudelijke mededeling: Busreizen tweede elftal
Beste supporters, ons tweede elftal komt dit jaar uit in de reserve hoofdklasse. Dit betekent een heel hoog niveau en prachtige wedstrijden voor onze jongens. Een geweldige uitdaging maar dit betekent ook verre uit wedstrijden en de jongens kunnen alle steun goed gebruiken. Mocht u ons tweede elftal willen aanmoedigen maar hebt u zelf geen zin om te rijden? Geen probleem u kunt met de spelersbus meereizen voor slechts 5 euro.

spelersbus de ster

U hoeft zich niet aan te melden van tevoren maar gewoon tijdig aanwezig zijn voor het vertrek van de bus. Dit zal altijd op de site worden vermeld in de week van de wedstrijd.

Aanstaande zondag speelt ons tweede de wedstrijd tegen Blauw-geel Veghel om 12.00 uur vertrek is dan om 9.30 uur. Zorg er wel voor op tijd aanwezig te zijn. Bij thuiskomst kunt u allen nog lekker een uurtje de tent in om het tentfestijn af te sluiten.
Wij zien u graag hopelijk tot zondag.
mvg De trainer en het 2e

ienie mini 2020 site

Meer nieuws volgt binnenkort!

jubi80jrleft250