Overig Ster nieuws

Vanaf dit seizoen zal er elke maand een update komen van de tussenstand in het topscorers-klassement. Zo kunnen alle kanshebbers nauwgezet hun kansen op het winnen van de felbegeerde gouden schoen in de gaten houden en wordt bijvoorbeeld voorkomen dat de immer onbaatzuchtige teamplayer Marko Jevric per ongeluk een balletje te veel breed legt in plaats van voor eigen succes te gaan…

Een augustus editie van deze topscorers lijst lijkt overbodig, want de competitie begin toch pas in september, hoor ik u denken. Welnu, er is toch al 1 team binnen onze vereniging begonnen aan haar competitie. En dus wordt deze eerste editie uitsluitend bevolkt door spelers uit dat team, met op de eerste plaats de huizenhoog favoriet voor de titel.

Naam

Team

Doelpunten

Stef Conjour

Veteranen

4

Robert Lucassen

Veteranen

2

Rob Schulpen

Veteranen

2

Ron Marschal

Veteranen

1

Robbie van der Linden

Veteranen

1

Stefan Janssen

Veteranen

1

 

Maar erkende doelpuntenmakers als Barney van der Heide, Marko Jevric, Pascal Conjour, Marwa Haddoumi en Bob Schoutrop kunnen opgelucht adem halen. De heren veteranen zullen niet meedingen naar de gouden schoen. Desondanks zullen ze toch maandelijks worden opgenomen in deze lijst. Want het blijft toch leuk om maandelijks de vader-zoon strijd tussen Robert en Ricardo Lucassen, en die tussen Jackie en Bart Linders te volgen. En tot slot gaan we zien of Stef Conjour zijn gestelde doel van 60 doelpunten dit seizoen gaat behalen (“noe sjpeelt ‘r natuurlijk gaar geine bal meer aaf”). Vooralsnog ligt Stef in ieder geval op schema.

Gelukkig is er al een toezegging van alle heren-teams om de doelpuntenmakers door te geven. Alleen van de dames wordt nog een contactpersoon hiervoor gezocht. Diegene(n) kan een berichtje sturen naar 06-12011604.

Rob Sjulpe

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.