Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Goed... positief gezien had het maar één keer geregend. Niet zeuren dus en uiteindelijk was het toch gezellig. Deze week was het van tropenrooster tot (frisse)moesson. Maar de jeugd leek er niet om te malen. Nat van het zweet of de regen, nat is nat. Uiteindelijk was iedereen compleet doorweekt maar wel weer voldaan en was het wederom een geslaagde dag, de voorlaatste. 

web 1Er waren meer voordelen; als je dorst had keek je gewoon even naar boven en als ik eerlijk ben hoorde ik geen kind klagen. Die waren alleen maar bezig met hun sportieve uitdagingen aan te gaan. Vandaag stond voornamelijk in het teken van de precisie spelvormen met onder andere als nieuw onderdeel het voetgolf. Beheersing van de bal en je voetenwerk konden de bal op de juiste plek of in de juiste snelheid krijgen.
Vandaag was net op tijd afgelopen voordat de streetsoccer kooi in een zwembad was veranderd. Het bleef nu beperkt tot een klein waterballet. Morgen de laatste dag alweer met naar verwachting heerlijk sportweer. En voor de toeschouwers een mooie afsluiting van de laatste schoolvakantiedag! 
web 2a

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.