Overig Ster nieuws

Veters los, shirt uit, haren niet nat van de douche, de gewonnen snoepzak het enige 'wat er op zo'n moment toe doet'.
Voor de meesten is de puf er aan het einde van de dag gewoon uit. Soms even een momentje voor jezelf is steeds vaker noodzakelijk. Er zijn inmiddels vele spelvormen de revue gepasseerd, maar er komen nog enkele nieuwe bij op donderdag en vrijdag. Als toeschouwer is iedereen meer dan welkom. De deelnemers hebben ook meer en meer aanmoediging nodig om de zware strijd die de spieren leveren aan te kunnen.

web sc2015 toon
De laatste twee dagen breken aan en van sommige ouders heb ik al begrepen dat het op tijd naar bed gaan er al lekker in zit. Dat is mooi meegenomen zo vlak voor aanvang van de school. 
Ook al gaat het om het meedoen en niet zozeer om het winnen, met al die spellen is het toch leuk om diegene die er net even bovenuit steken in het zonnetje te zetten. Maar de uitslagen liggen heel dicht bij elkaar.
web sc2015 winnaars1
web sc2015 winnaars2
web sc2015 winnaars3
web sc2015 winnaars4
web sc2015 winnaars5
Dit is een voorproefje. Vanaf volgende week komt er een linkje op deze website naar de vele honderden mooie fotomomenten van afgelopen week. Die foto's zijn dan gratis te downloaden. 

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.