Overig Ster nieuws

ING Soccer Challenge 2015 groep

De ING Soccer Challenge editie 2015 is officieel van start gegaan. Nadat alle teams het veld betraden en de officials hun zegje gedaan hadden konden de nodige groepsfoto's gemaakt worden. Het sportspektakel is inmiddels in volle gang. Met een record aantal deelnemers en enkele flitsende nieuwe onderdelen waaronder beachsoccer zal het voor de deelnemers een zware maar super leuke week worden. Als toeschouwer ben je de hele week van harte welkom om de prestaties van dichtbij te bekijken.

Inmiddels is bekend gemaakt dat alle deelnemers vrijdag als aandenken een poster mee naar huis krijgen met het hele deelnemersveld erop. Uit deze meer dan 100 deelnemers tellende groep moeten haast wel talenten gaan doorbreken tot de absolute top en dan kan je op deze poster laten zien dat je er ooit nog mee getraind hebt. Na afloop worden ook alle foto's via een link op de website aangeboden en kunnen ze gedownload worden.

 sc2015

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.