Overig Ster nieuws

We zullen ze missen, de bondige verslagen van ESGEE. De Sterwatcher pur sang gaat deze zomer met pensioen. Dat betekend niet dat de befaamde analist van het Hetjen uit beeld verdwijnt want Maaskanter Sef heeft natuurlijk zijn vaste stek op kruk nr 3.  Sef, bedankt voor je inzet als recensent voor deze website !

En oh ja...Sef wilt zijn afscheid natuurlijk even zelf aankondingen.....EN...zijn opvolger bekend maken.:

Veel te laat volgens velen, maar eindelijk is het zover! Wat Jean Nelissen lang geleden niet kon ontlopen en Mart Smeets recent overkwam daar is het nu de beurt aan Esgee. Aan de wedstrijdverslagen, bijhouden van de gouden schoen, livescores en verslagen bij IDW etc komt een einde.

Maar niet vooraleer ik de diverse teams bedank voor hun medewerking om alles tijdig op de site te krijgen en zo die supporters, die om welke redenen ook de wedstrijden niet konden bijwonen, toch op de hoogte te houden van het wel en wee bij de diverse teams van De Ster.

Ik denk dat de site van De Ster en haar Facebook tot de best verzorgde zijn in haar soort, steeds voorzien van recent nieuws en mededelingen, zelfs nu in de “stille”tijd. Ik ben blij dat ik een steentje heb mogen bijdragen en spreek mijn waardering uit voor de prachtige presentatie van De Ster naar buiten uit.

Er is nog meer goed nieuws: Als opvolger van Esgee neemt Rob Schulpen de pen over en dat betekent, dat er naast de ernst, waarschijnlijk de verslagen regelmatig doorspekt zullen zijn van “De Sjulp”humor. Rob, die zoals iedereen wel weet, bij de veteranen gaat voetballen en in het weekend niet altijd aanwezig wil en kan zijn, vraagt om ieders medewerking. Dat houdt in dat de aanvoerders of de daarvoor aangewezen perso(o)n(en) van het team, direct na afloop van de wedstrijd de kerngegevens , uitslag, doelpuntenmakers en korte omschrijving van de wedstrijd doorgeeft op de 06 12 01 16 04 van Rob.

Rest mij nog aan alle leden en supporters een mooi 2015/2016 toe te wensen.

Esgee.