Overig Ster nieuws

Wij willen graag iedereen vragen om zo snel mogelijk de verloren, vergeten en achtergelaten kleding en andere zaken op te komen halen. Dit kan tot en met 23 juni a.s. daarna geven wij alles aan het goede doel.
Je kan je melden bij Jan de Weijer die beheerder is van deze spullen. Je mag Jan ook bellen (06 8309 8718), maar graag alleen om af te spreken om spullen op te komen halen. Het is haast onmogelijk om via de telefoon uit te gaan zoeken of jou spullen er bij zijn.  

Door het jaar heen na wedstrijden en evenementen worden nogal wat spullen achtergelaten. Deze worden allemaal netjes opgeslagen en bewaard door Jan de Weijer. Dus ook door het jaar kun je bij Jan navragen of je verloren spullen misschien gevonden zijn. Je kan je ook altijd melden bij een van de trainers. 

De spullen worden één jaar bewaard. Na een jaar worden de spullen die niet opgehaald zijn aangeboden aan het Leger des Heils.

Dus kom zo snel mogelijk je spullen ophalen!!!

verloren gevonden

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.