Overig Ster nieuws

De Technische staf bij monde van Rudy Crutzen laat weten zeer content te zijn over de selektie volgend seizoen. Natuurlijk zal Neo veteraan Robbie Schulpen node worden gemist. Maar naast de vertrekkende doelman Bocken blijft de basis van het eerste elftal intact en kloppen er vele talenten uit het tweede aan de deur.

Hoofdtrainer CzornijjEen viertal spelers vanuit het tweede en derde gaat trachten elders op het eerste plan te komen en daarbij wensen wij hen natuurlijk veel succes. Daarvoor in de plaats komt een handvol nieuwe spelers hun geluk beproeven bij De Ster. Onder hen een aantal bekende gezichten zoals good young Steve Krijgsman (Urmondia),  Twan van der Woude (Caesar) en supertalent Cyrill Bruinen (Scharn). Naast deze getogen steindenaren zal Thijs Nieuwland de meest in het oog springende aanwinst zijn. De ex fortunees komt over van Adveo en heeft op voorspraak van zijn steinse familie ( "de Duckers clan") de overstap van Oirsbeek naar Stein gemaakt. Verder maakt de talentvolle keeper Hendriks de overstap van SVE naar De Ster, neemt trainer Czornijj nog een kleurrijke aanwinst mee uit zijn klasje lastechniek en komen twee spelers van DVO de selektie completeren. Het totaal komt daarmee op 33 volwaardige selektiespelers. Vrijdag 19/06 wordt de selektie voorgesteld tijdens het immer veelbesproken slotfeest.

En dan tellen we af tot een bij voorbaat prachtig seizoen in de tweede klasse (1) en hoofdklasse (2). 

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.