Overig Ster nieuws

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Na de E en F krijgt de D jeugd hun kans om de zaterdag aan de zondag te plakken door een nachtje over te blijven op het Ster terrein. De avondmaaltijd vormde voor de hongerige jeugd totaal geen probleem dus werd deze snel en vakkundig weggewerkt.  Ook voor de D bestond de warming up uit "ren je rot".

DeSter sleepinn 2015Daarbij werden de nodige (kilo uhh, hecto, nou ja deca)meters afgelegd. Dus er was wel enige rust noodzakelijk en werd er naar de wedstrijd Juventus - Barcelona gekeken naast de poultjes werd er wellicht nog iets geleerd.  Dat werd dan weer in praktijk gebracht door de rust en andere onderbrekingen te vullen met eigen voetbal wedstrijdjes. 

Na de wedstrijd werd het langzaam maar zeker tijd voor de dropping. Er is altijd baas boven baas en als de E en F heel Stein door kan moet de D wel half Limburg door gestuurd worden. Met blinddoek voor de ogen leek het meer op ontvoering, maar zo had de leiding het idee dat geen van de jeugd Geule zou herkennen als dropplaats.  In de spelersbus van Stef en Resi werden de slachtoffers naar de vertrekplaats vervoerd. Met een gemiddelde tijd van 2 uur om het Ster terrein terug te vinden kan ik alleen maar concluderen dat er onderweg wellicht toch tijd gevonden is om een barretje of disco binnen te stappen. 

Eenmaal binnen zocht iedereen zijn tent op. Waarschijnlijk vonden een aantal jeugdige zichzelf of anderen niet helemaal zo fris meer ruiken en werd er rond 4 uur nog even uitgebreid gedoucht. 

DeSter sleepinn 2015 D 47

Geradbraakt en nog net wakker te krijgen werd er in alle rust ontbeten en het spellen circuit doorlopen.  Na een uitgebreide lunch leek het de organisatie toch beter dat iedereen fris en fruitig naar huis gestuurd moest worden en met de smoes van een 'zeepbaan' waar iedereen graag aan mee wilde doen hebben we ze toch nog gewassen en schoon naar huis kunnen sturen.

Uh, pardon, toch nog met hier en daar een zweetdruppel misschien omdat er nog even tegen de leiders een partijtje gevoetbald moest worden, maar gezien hun conditie inmiddels was er weinig weerstand.

Hoop lol gehad! Dus zeker tot volgend jaar...

Voor wie zich niet schaamt is hier nog enig bewijsmateriaal.

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.