Overig Ster nieuws

De Ster Jubileum Fortuna 31mei2015 007

De Ster kan terugkijken op een bijzonder geslaagd jubileum feest voor jong en oud. Drie dagen lang werd er gesport, gespeeld , gedanst en vooral erg veel gelachen door de hele Ster familie. Een rustige receptie die uiteindelijk ontaarde in een geweldig feest met Big Benny, een zaterdag met sport, spel en een heel erg foute party. En de zondag met veel waardering, een prachtige jubileumwedstrijd en een bom en bom volle kantine.
Gelukkig (of niet) zijn er vele foto's bewaard gebleven van dit unieke jubileumfeest. Dat iedereen mag weten dat wij 75 jaar jong en in de bloei van ons verenigingsleven zijn. !!