Overig Ster nieuws

Vanaf nu staat de vrijdagavond bij De Ster van 18:15 uur tot 19:30 uur op de agenda van veel jonge voetbalmeiden. Onder het toeziend 'trainers'oog van Danny Stevenhaagen zijn afgelopen vrijdag tijdens een uitgebreid trainingsschema de eerste voetbal tips en trucs doorgenomen. De eerste training is met een tiental meiden van start gegaan en dit aantal wordt nog steeds uitgebreid. De voortekenen zijn hoopgevend want er is al beginnend talent te bespeuren. 

meisjes web1
Er wordt tijdens de trainingen onder andere gekeken naar bal beheersing, voettechnieken en vooral het samenspel. Weten dat je het niet alleen hoeft en moet doen is belangrijk voor het bouwen aan een sterk team. Maar ook bij de meiden voetbal staan plezier en sportiviteit voorop. Als dat eenmaal goed zit dan komt het mooie voetbal er vanzelf achteraan. Dat het goedkomt is bij de meiden al duidelijk te merken, je kon zien dat er met plezier en hier en daar al wat fanatisme een goede training werd afgesloten.
Met voorbeelden uit het Nederlands voetbal als Manon Melis en Sylvia Smit, hebben de dames ook idolen genoeg om uit te kiezen. Ze zijn wellicht nog te jong om zelf deel te nemen, maar in 2017 – als het EK vrouwenvoetbal in Nederland plaatsvindt zullen de mannen hun dominante positie in de kantine van De Ster tijdelijk moeten opgeven :)
Zodat op de TV schermen de leeuwinnen gevolgd kunnen worden. 
Wil je meer weten kom dat gewoon op vrijdagavond kijken of meteen meedoen. Je kan ons ook per email vragen stellen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het formulier. Kom meedoen!
meisjes web2

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.