Overig Ster nieuws

Na de uiterst spectaculaire thuiswedstrijd tegen Wilhelmina’08 die door ons eerste elftal met 4-3 werd gewonnen, volgt Pinkstermaandag, aanvang 14.30 uur, de uitwedstrijd in Weert. Ook dat kan weer een thriller van de bovenste plank worden, want Wilhelmina’08 moet van de Ster winnen om de volgende ronde van de nacompetitie te bereiken en zodoende de kans op een langer verblijf in de eerste klasse te behouden. Verlies of een gelijkspel betekent voor Wilhelmina’08 degradatie naar de tweede klasse.

frontster1Uit de thuiswedstrijd is duidelijk geworden dat Wilhelmina’08 een goed voetballende ploeg is, die een hoger tempo van handelen gewend is in vergelijking met de Ster. Bovendien beschikken ze over veel fysieke kracht. De Ster zal dus wapens moeten vinden om hun handelingssnelheid en kracht te ontregelen. Dat zou de snelheid voorin kunnen zijn, maar misschien heeft trainer Ronny Cjornijj nog wel een andere verrassing in petto. Wat zeker nodig is voor een goed Ster resultaat is de ondersteuning van de ploeg door een grote schare supporters. Dus Pinkstermaandag allemaal naar Weert om onze ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Als dat zou lukken, dan volgt daarna nog een prachtig tweeluik met naar verwachting Sporting Heerlen, die de PSV amateurs in de eerste wedstrijd in eigen huis een gevoelige 0-3 nederlaag bezorgden.