Overig Ster nieuws

De eerste meidenclinic bij De Ster afgelopen woensdag was zeer geslaagd. Maar liefst 25 meisjes waren present om twee uur lang te trainen op het mooiste kunstgras van Limburg. Voor een aantal waren dit de eerste voetbalstapjes. Anderen lieten duidelijk zien al vaker een balletje getrapt te hebben. Onder toeziend oog van een vijfkoppige trainersstaf werden verschillende spel en techniekvormen geoefend. Gezien de vele positieve reacties na afloop mag deze eerste clinic met recht een groot succes worden genoemd.  

De Ster meisjesclinic 150408 web1

Coördinator en damestrainer Danny Steevenhaagen was zichtbaar content over de inzet en opkomst en verwacht dat er nu snel grotere stappen worden gezet.

In samenspraak met de jeugdcommissie gaat Danny een of meerdere meidenteams formeren die vanaf Augustus in competitieverband gaan voetballen. Een groot deel van de meiden heeft zich inmiddels aangemeld en zal voor een vervolg worden uitgenodigd. Sowieso wordt er op 13 Mei een nog grotere meidenclinic georganiseerd.

DeSter meisjesclinic 150408 web2

Meer daarover en online inschrijven binnenkort op de website van De Ster !

Eerst maar even nagenieten van de mooie foto's klik hier.
Danny, Stef,Marcel, Clanned en Steff bedankt voor jullie inzet !

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.