Overig Ster nieuws

Bij deze willen we de sponsoren die de nieuwe shirts van de F7 en de Mini F mogelijk hebben gemaakt, de aandacht geven die zij verdienen.
Vóór de winterstop kwamen we tot de conclusie dat we, vanwege de grote aantallen nieuwe aanmeldingen bij onze jongste jeugdteams, behoefte hadden aan nieuwe shirts. Daarop werd aan de ouders van de spelers van de Mini F en F7 de vraag voorgelegd of zij interesse hadden in het sponsoren van deze nieuwe shirts. Dit sponsoren betekent een contract voor 3 jaar met een jaarlijkse bijdrage van € 100 of € 200. De hoop was dat zich twee ouders zouden aandienen, zodat we een set nieuwe shirts konden bestellen. De reacties waren echter overweldigend.

Bijna alle ouders hebben zich moeite gedaan om bij henzelf of bij hun eigen werkgever of bij een familielid na te vragen of men wilde sponsoren. En aan het einde van de rit, mochten we maar liefst 5 nieuwe sponsoren begroetten. En dat betekende dus dat we niet 1, maar liefst 2 nieuwe sets shirts konden bestellen.

Ivo Hecker had via zijn werkgever BLG Wonen een sponsorbijdrage gekregen, waarbij naamsvermelding niet eens nodig was. Geweldig Ivo! En dat betekende ook dat de andere 4 sponsoren allemaal een naamsvermelding op de shirts konden krijgen. Het was alleen wel even puzzelen om de juiste combinaties te maken, aangezien de kans groot is dat de kinderen van de betreffende sponsoren de komende jaren niet allemaal in dezelfde teams zullen spelen.

Voor één set nieuwe shirts werd de combi gemaakt van Bowen Therapie Stein (Marja Cleuskens) en Alles voor verlichting (Roy Wessels). Omdat Marja’s zoon Bram nu in de Mini F / F6 speelt en Roy’s zoon Bart in de F7 werd afgesproken dat de shirts per seizoen zullen rouleren tussen de teams van Bram en Bart. Onderstaand foto’s van de nieuwe shirts en de trots poserende kinderen.
Marja en Roy, hartstikke bedankt!!!!!!!

F7 1F7 2
Voor de andere set shirts werd de combi gemaakt van Maurice Aarts Bouwservice (Maurice Aarts) en Vandersanden Steenfabrieken (Tijs Mebis). Omdat de zonen van Maurice (Jesse) en Tijs (Axel) allebei in de Mini F spelen, kunnen alle spelers van de Mini F sinds kort dus ook ape-trots rondlopen in nieuwe shirts. 

Maurice en Tijs, hartstikke bedankt!!!!!!!!!

F7 3F7 4F7 5
Al met al dus een prachtig initiatief. En nogmaals een dikke pluim en een groot woord van dank aan Marja, Roy, Maurice, Tijs en Ivo!

Namens de kinderen, ouders en trainers van de Mini F en F7

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.