Overig Ster nieuws

goudenschoen

 

Het zat er aan te komen Vanaf begin april voerde de aanvalsleiders van De Ster 2 en 5 de topscorersranglijst aan. Na dat Marko Jevric middels een hattrick zich op 19 april naast Bob Schoutrop nestelde wisten beide spelers het netje niet meer te vinden en stokten hun productie op 19 stuks.

Opgemerkt moet worden dat door het niet opkomen van de angsthazen uit Echt (EVV2) Marko in de eindfase een poging onthouden werd maar zo zal Bob ook wel zijn tegenslagen hebben gekend op het einde. Oud-topscorer Barney van der Heide kwam nog akelig dichtbij door in de laatste periode nog vier maal te doelpunten maar zijn teller bleef op 16 steken. Mark Caubo met 14 valt net buiten het podium. De eerste middenvelder die in de dubbele cijfers belandde was Ricardo Lucassen met 13 stuks. (geheimtip voor komend seizoen?) Thijs Kemp (12), Luc Spaans (11) en Kenny Lemmens, Mikel Melis en René Gooren (10) kwamen ook tot dubbele cijfers. Opgemerkt moet worden dat Kenny wel nog een wedstrijd te gaan heeft.

De uitreiking van de gouden schoen vindt zoals gebruikelijk plaats op de jaarlijkse afsluiting van het seizoen.

 

rksv de ster walking football 2018 1x250

blessurehulp left banner

De Ster Nieuwsbrief - Blijf op de hoogte!

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.