Inschrijven bij De Ster

Wij zijn momenteel hard bezig met de bouw van de nieuwe website. Hierdoor kan het voorkomen dat niet alle informatie op deze website actueel is. 

Proefles? Doen!

Als je lid wilt worden van onze club, nodigen we je eerst uit voor een kennismaking en plannen we proeflessen in bij de bijpassende leeftijdsgroep.
Wil je vrijblijvend deelnemen aan de proeftrainingen? Stuur dan een e-mail met je gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lid worden van RKSV De Ster

Om lid te kunnen worden van RKSV De Ster hebben wij een aantal gegevens van jou nodig en willen we ook graag jouw toestemming voor een aantal zaken. Je moet 18 jaar of ouder zijn om jezelf in te kunnen schrijven. Ben je jonger dan moet je ingeschreven worden door een van je ouders, voogd of verzorgers en geven zij de gevraagde toestemming. Om in het kader van de wet AVG jouw persoonsgegevens te kunnen beschermen en de juiste toestemming te krijgen kan je alleen via dit formulier digitaal inschrijven.

Alle gegevens worden gecontroleerd. Mocht er iets niet juist zijn opgegeven dan vragen wij om de inschrijving opnieuw te doen of kunnen wij ervoor kiezen deze te annuleren. 

Bekijk hier het contributiereglement en de kosten

Voordat je begint met inschrijven

Lees ook de informatie wat een lidmaatschap inhoud.

Je moet een paar zaken (digitaal) bij de hand te hebben om de inschrijving te kunnen voltooien. 

  1. Een recente digitale pasfoto indien je ouder dan 10 jaar bent. Deze is voor de digitale spelerspas.
  2. Je bankrekeningnummer (IBAN en BIC indien buitenlandse rekening)

Contributie

De contributie wordt jaarlijks door Clubcollect geïncasseerd. Je ontvangt daarover een aparte e-mail. Zodra je via Clubcollect gaat betalen krijg je de optie om in termijnen of in één keer per jaar te betalen. Lees meer hierover in het contributiereglement

Legitimatie

Indien je 14 jaar of ouder bent kan er gevraagd worden je te legitimeren. Je hoeft dan alleen een geldig legitimatiebewijs aan je trainer of een van de bestuursleden te laten inzien. Er wordt dan aangetekend dat legitimatie plaats heeft gevonden. Er kan altijd om legitimatie gevraagd worden. 

Indien jonger dan 18

Gegevens ouders, voogd, verzorger.

Indien je jonger dan 18 bent hebben wij deze gegevens nodig. Daarbij dienen je ouders, voogd of verzorger ook expliciet toestemming te geven voor de navolgde zaken. 

Mochten deze gegevens na controle niet kloppen dan zal de inschrijving geannuleerd worden. 

Via het menu "Club Info" is belangrijke informatie over de club terug te vinden. Lees in elk geval;
- Lidmaatschap
- Contributie
- AVG verklaring
en geef expliciet toestemming of akkoord voor de volgende zaken.

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.