Soccer Challenge Voetbalweek

Inschrijfformulier Soccer Challenge Voetbalweek (17-21 aug.)

Jippie, onze Ster Soccer Challenge week mag doorgaan van de gemeente met de corona richtlijnen zoals ze nu door het RIVM gesteld zijn. Uiteraard volgen we deze op de voet en mochten er aanpassingen nodig zijn, zullen deze worden uitgevoerd.
We zullen dus ook pas heel kort voor de start van de week kunnen aangeven wat de exacte regels zijn, aangezien deze nog zullen veranderen.

Maar we zijn in elk geval heel blij dat we jullie een geweldige voetbalweek mogen gaan bezorgen!
De organisatie is er klaar voor.

Dus van 17 augustus t/m 21 augustus zijn alle jeugdige voetballers van Stein en verre omtrek van harte uitgenodigd om deel te nemen.
Leeftijd van 6 tot 13 jaar. Elke dag van 8.30 uur tot 16.00 uur.

Ballen en kleding dienen op vrijdag 14 augustus te worden opgehaald. Tijdstip wordt nog bekend gemaakt.

Op het programma staan diverse voetbal, voetbaltechniek en conditiespellen, partijtjes voetbal en een aantal teambuildingsspellen en noem maar op. Omdat we niet weten wat er gaat gebeuren met betrekking tot de corona richtlijnen durven we Fortuna niet uit nodigen, maar het zou zo maar toch kunnen dat ze komen. Sowieso zullen de heren van Jean Maas ook gasttrainingen komen verzorgen.

Laat je maar verrassen en schrijf je zo snel mogelijk in. Vol=vol

Leeftijd 
Meedoen kunnen jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 13 jaar (JO14).

Data Soccer Challenge Voetbalweek
Soccer Challenge Voetbalweek wordt georganiseerd tijdens de laatste week van de zomervakantie van het basisonderwijs. Dit is van maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus 2020.

Programma
De exacte invulling van het volledige programma zal pas kort van te voren geheel bekend zijn. Verdere instructies t.b.v. schoeisel en kleding ontvang je via onze nieuwsbrief.

Kleding
Alle deelnemers krijgen een volledig voetbaltenue bestaande uit shirt, broek en kousen.
Via het inschrijfformulier kan de kledingmaat worden aangegeven. Houd qua groei er rekening mee dat de activiteit pas in augustus plaatsvindt.
Broek en Shirt -maat kan apart opgegeven worden. 

Extra kleding en handdoeken
Geef de kinderen altijd extra kleding en handdoeken mee. Zodat ze indien nodig droge sokken en kleding aan kunnen treken.

Kostbaarheden thuis laten
RKSV De Ster aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor het verlies en beschadigen van alle persoonlijke bezittingen. Laat kostbaarheden thuis.

Kosten
De kosten voor de Soccer Challenge Voetbalweek bedragen € 102,50 per deelnemer.
In het inschrijfgeld is inbegrepen: deelname aan alle activiteiten van de soccer challenge, het kledingpakket, de dagelijkse lunch met zuiveldrank, elke dag een consumptie naar keuze..

Neem zelf altijd wat geld en drinken mee.
Verder bieden wij de mogelijkheid aan om een DERBY STAR CLASSIC Voetbal te bestellen voor € 25,-
Dit kan worden aangegeven op het aanmeldingsformulier.

Korting
Je krijgt 10,- euro korting bij inschrijven van 2 of meerdere gezinsleden vanaf het tweede gezinslid.

Betaling(en)
ClubCollect verzorgt de facturatie.
Indien de inschrijving voor 15 juli binnen is dan krijgt u via ClubCollect een e-mail met daarin uitleg over de betaling en wat de mogelijkheden zijn.
Na 15 juli zullen wij de betaling innen via een automatische incasso.
Het verschuldigde inschrijfbedrag plus de eventueel bestelde voetbal kunnen na 15 juli enkel worden voldaan via een éénmalige machtiging tot automatisch incasso. U geeft ons machtiging door het invullen van uw bankrekeningnummer op het inschrijfformulier. Eind juli zullen wij zorg dragen voor de incasso van de gelden.

Afmelden
Het afmelden voor de Soccer Challenge Voetbalweekkan alleen op basis van een schriftelijke verklaring. Wij zijn genoodzaakt om bij een afmelding volgens onderstaande procedure kosten in rekening brengen: 

  • Niet afmelden = geen inschrijfgeld terug
  • Op tijd afmelden, vóór 15 juli = inschrijfgeld terug, behalve 10,- euro administratiekosten p.p.
    Een afmelding is alleen geldig indien deze door de organisatie per e-mail bevestigd is!!
  • Afmelden na 15 juli = 50% inschrijfgeld terug maar bestelde kleding en/of bal wordt afgenomen.

Bescherming persoonsgegevens
De gegevens worden via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. De gegevens worden ook tot maximaal één week na het evenement in een online database opgeslagen. Dit is nodig om de deelnemers na afloop van het evenement nog een bericht te kunnen sturen met bijvoorbeeld de link naar de officieel gemaakte foto- en filmopnames. Daarnaast wordt alleen het e-mailadres in mailchimp opgeslagen om je volgend jaar weer uit te kunnen nodigen. Voor de nieuwsbrief kan je jezelf eenvoudig afmelden via een link onderin de nieuwsbrief die je meteen na het evenement ontvangt.
Wij gebruiken de door jou verstrekte persoonsgegevens verder alleen voor de administratieve verwerking van de aanmelding en je te voorzien van noodzakelijke informatie over de Soccer Challenge.
Hiervoor verstrekken wij je naam en bankrekeningnummer aan ClubCollect die de incasso van het inschrijfgeld voor ons uitvoerd. Met deze organisatie hebben wij een verwerkingsovereenkomst waarin zij aangeven de door ons verstrekte gegevens alleen voor deze incasso te gebruiken en niet aan derden verstrekken. Zie onze AVG verklaring voor meer informatie.

Je dient er rekening mee te houden dat tijdens deze Soccer Challenge voetbalweek foto- en filmopnamen worden gemaakt, niet alleen door ons maar ook door ouders, kinderen zelf en pers. De foto's en films die wij vanuit de Ster maken worden gebruikt voor promotie van de week en om deze als aandenken aan u en de spelers aan te bieden.

Indien er nog vragen/opmerkingen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.
Namens de organisatie Soccer Challenge.


Gegevens ouders/verzorger

Vul hieronder de gegevens in van de ouder of verzorger die de speler(s) inschrijft en met wie contact gelegd kan of moet worden indien er vragen zijn. De persoon die de inschrijving doet dient ook gemachtigd te zijn om de automatische incasso voor de betaling af te mogen geven.

Aantal in te schrijven spelers

Slecteer uit onderstaande lijst het aantal spelers dat u gaat inschrijven. Bij meer spelers tegelijk inschrijven is de korting meteen verwerkt in het totaalbedrag. Kies vervolgens ook het aantal Derby Star voetballen dat u wilt bestellen. 

Zet per speler een vinkje in het vakje zodat het juiste aantal formulieren wordt getoond.

Speler(s) gegevens

Vul per speler alle gegevens in.

Gegevens speler 1

Betaling en Machtiging

ClubCollect verzorgt de facturatie.
Indien de inschrijving voor 15 juli binnen is dan krijgt u via ClubCollect een e-mail met daarin uitleg over de betaling en wat de mogelijkheden zijn.
Na 15 juli zullen wij de betaling innen via een automatische incasso.

Door het invullen van uw bankrekeningnummer machtigd u ons om éénmalig het totale inschrijfgeld plus de kosten van de eventueel bestelde voetbal(len) via de automatische incasso af te schrijven voor deelname aan de Soccer Challenge Voetbalweek. Indien er meerdere kinderen uit één gezin deelnemen zullen de kosten naar rato afgeschreven worden. 

*Betaling vind plaats via automatische incasso. Door uw bankgegevens in te vullen verleent u ons machtiging tot het automatisch incasseren van de totale kosten van inschrijving en eventueel meebestelde voetballen. Deze kunt u hierboven terugvinden en ontvangt u na bevestiging ook per e-mail.

 

Inschrijving vol=vol

Het moment van binnenkomst van de inschrijfformulieren bij RKSV De Ster is bepalend voor de definitieve inschrijving voor de Soccer Challenge Voetbalweek.

Bestel de clubhanddoek

klik op de banner
club handoek 2020 banner

rksv de ster walking football 2018 1x250

ster webshop links 250

blessurehulp left banner

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.