Soccer Challenge Voetbalweek

Inschrijfformulier Soccer Challenge Voetbalweek

Het aanmelden voor de Soccer Challenge Voetbalweek kan door het onderstaande formulier in te vullen en te verzenden naar RKSV de Ster. De sluitingsdatum voor inschrijving is 15 juli 2018.
Vol=Vol (max. 120 tickets)

Terugblik vorig jaar
Wil je nog eens nagenieten van de Soccer Challenge van vorig jaar, kijk dan snel HIER.

Leeftijd 
Meedoen kunnen jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 13 jaar.

Data Soccer Challenge Voetbalweek
Soccer Challenge Voetbalweek wordt georganiseerd tijdens de laatste week van de zomervakantie van het basisonderwijs. Dit is van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018.

Programma
Het programma is dagelijks van 09.00 uur tot 16.15 uur en bestaat uit allerlei voetbalactiviteiten zoals competities 4 tegen 4 en 7 tegen 7, penalty bokaal, tennisvoetbal, streetsoccer, pannakooi en natuurlijk nog veel meer. Tevens zal er aandacht worden besteed aan keeperstrainingen. Houd voor het programma de website in de gaten.

Kleding
Alle deelnemers krijgen een volledig voetbaltenue bestaande uit shirt, broek en kousen. 

Via het inschrijfformulier kan de kledingmaat worden aangegeven. Houd qua groei er rekening mee dat de activiteit pas in augustus plaatsvindt.

Kosten
De kosten voor de Soccer Challenge Voetbalweek bedragen € 99,- per deelnemer. In het inschrijfgeld is inbegrepen: deelname, kledingpakket, lunch met drinken en 1 extra consumptie per dag.
Neem zelf indien nodig extra eten en ALTIJD drinken mee, liever geen snoep!
Verder bieden wij de mogelijkheid aan om een extra uitstekende trainingsbal te bestellen voor € 20,--. Dit kan worden aangegeven op het aanmeldingsformulier. 

Korting
U krijgt 10,- euro pp. extra korting bij inschrijven van 2 of meerdere gezinsleden. Dus het 2de gezinslid betaalt €89,- , het 3de en verdere gezinslid €79,-.

Betaling(en)
ClubCollect verzorgt de facturatie.
Indien de inschrijving voor 15 juli binnen is dan krijgt u via ClubCollect een e-mail met daarin uitleg over de betaling en wat de mogelijkheden zijn.
Na 15 juli zullen wij de betaling innen via een automatische incasso.
Het verschuldigde inschrijfbedrag plus de eventueel bestelde voetbal kunnen na 15 juli enkel worden voldaan via een éénmalige machtiging tot automatisch incasso. U geeft ons machtiging door het invullen van uw bankrekeningnummer op het inschrijfformulier. Eind juli zullen wij zorg dragen voor de incasso van de gelden.

Afmelden
Het afmelden voor de Soccer Challenge Voetbalweekkan alleen op basis van een schriftelijke verklaring. Wij zijn genoodzaakt om bij een afmelding volgens onderstaande procedure kosten in rekening brengen: 

  • Niet afmelden = geen inschrijfgeld terug
  • Op tijd afmelden, vóór 15 juli = inschrijfgeld terug, behalve 10,- euro administratiekosten p.p.
    Een afmelding is alleen geldig indien deze door de organisatie per e-mail bevestigd is!!
  • Afmelden na 15 juli = 50% inschrijfgeld terug maar bestelde kleding en/of bal wordt afgenomen.

Bescherming persoonsgegevens
De gegevens worden via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. De gegevens worden ook tot maximaal één week na het evenement in een online database opgeslagen. Dit is nodig om de deelnemers na afloop van het evenement nog een bericht te kunnen sturen met bijvoorbeeld de link naar de officieel gemaakte foto- en filmopnames. Daarnaast wordt alleen het e-mailadres in mailchimp opgeslagen om je volgend jaar weer uit te kunnen nodigen. Voor de nieuwsbrief kan je jezelf eenvoudig afmelden via een link onderin de nieuwsbrief die je meteen na het evenement ontvangt.
Wij gebruiken de door jou verstrekte persoonsgegevens verder alleen voor de administratieve verwerking van de aanmelding en je te voorzien van noodzakelijke informatie over de Soccer Challenge.
Hiervoor verstrekken wij je naam en bankrekeningnummer aan ClubCollect die de incasso van het inschrijfgeld voor ons uitvoerd. Met deze organisatie hebben wij een verwerkingsovereenkomst waarin zij aangeven de door ons verstrekte gegevens alleen voor deze incasso te gebruiken en niet aan derden verstrekken. Zie onze AVG verklaring voor meer informatie.

Je dient er rekening mee te houden dat tijdens deze Soccer Challenge voetbalweek foto- en filmopnamen worden gemaakt, niet alleen door ons maar ook door ouders, kinderen zelf en pers. De foto's en films die wij vanuit de Ster maken worden gebruikt voor promotie van de week en om deze als aandenken aan u en de spelers aan te bieden.

Indien er nog vragen/opmerkingen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.
Namens de organisatie Soccer Challenge.


Gegevens ouders/verzorger

Vul hieronder de gegevens in van de ouder of verzorger die de speler(s) inschrijft en met wie contact gelegd kan of moet worden indien er vragen zijn. De persoon die de inschrijving doet dient ook gemachtigd te zijn om de automatische incasso voor de betaling af te mogen geven.

Aantal in te schrijven spelers

Slecteer uit onderstaande lijst het aantal spelers dat u gaat inschrijven. Bij meer spelers tegelijk inschrijven is de korting meteen verwerkt in het totaalbedrag. Kies vervolgens ook het aantal Derby Star voetballen dat u wilt bestellen. 

Zet per speler een vinkje in het vakje zodat het juiste aantal formulieren wordt getoond.

Speler(s) gegevens

Vul per speler alle gegevens in.

Gegevens speler 1

Betaling en Machtiging

ClubCollect verzorgt de facturatie.
Indien de inschrijving voor 15 juli binnen is dan krijgt u via ClubCollect een e-mail met daarin uitleg over de betaling en wat de mogelijkheden zijn.
Na 15 juli zullen wij de betaling innen via een automatische incasso.

Door het invullen van uw bankrekeningnummer machtigd u ons om éénmalig het totale inschrijfgeld plus de kosten van de eventueel bestelde voetbal(len) via de automatische incasso af te schrijven voor deelname aan de Soccer Challenge Voetbalweek. Indien er meerdere kinderen uit één gezin deelnemen zullen de kosten naar rato afgeschreven worden. 

*U krijgt 10,- euro pp. extra korting bij inschrijven van 2 of meerdere gezinsleden. Dus het 2de gezinslid betaalt slechts €89,- , het 3de en verdere gezinslid €79,- plus de eventuele kosten van de bestelde voetbal(len) etc. Betaling vind plaats via automatische incasso. Door uw bankgegevens in te vullen verleent u ons machtiging tot het automatisch incasseren van de totale kosten van inschrijving en eventueel meebestelde voetballen. Deze kunt u hierboven terugvinden en ontvangt u na bevestiging ook per e-mail.

 

Inschrijving vol=vol

Het moment van binnenkomst van de inschrijfformulieren bij RKSV De Ster is bepalend voor de definitieve inschrijving voor de Soccer Challenge Voetbalweek.

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Dit is een klein tekstbestandje dat met deze website wordt meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.
Met deze techniek kunnen wij bezoekersstatistieken bijhouden om de website te optimaliseren. Via uw browser kunt u het gebruik van cookies uitschakelen.