Soccer Challenge

Inschrijfformulier Soccer Challenge (30 aug - 3 sep)

Wil jij ook een paar dagen je voetbalkunsten of keeperkunsten bijschaven via leuke en uitdagende spelvormen? De Soccer Challenge van SV de Ster bestaat uit oefenstof voor voetbalvaardigheden, technieken en onderlinge competities variërend van spellen tot trainingsvormen. Daarnaast wordt ook gedacht aan ontspannen sportief bezig zijn. Een team van vrijwilligers waaronder een aantal ervaren toptrainers zal het programma samenstellen.

Corona
We bevinden ons op dit moment in een bijzondere situatie. Wij zullen ons ten alle tijden houden aan de door de Overheid opgelegde maatregelen met betrekking tot het organiseren en laten doorgaan van de Soccer Challenge.

Van 30 augustus t/m 3 september zijn alle jeugdige voetball(st)ers van Stein en verre omtrek van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Leeftijd: Meedoen kunnen jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 13 jaar. Geboortejaren 2008 t/m 2015

Programma:  Het volledige programma volgt in augustus, we zijn druk bezig om weer een geweldig programma neer te zetten!

Kleding:  Alle deelnemers krijgen een volledig voetbaltenue bestaande uit een gepersonaliseerd shirt, broek en kousen.  De maten dienen te worden aangegeven bij inschrijving.

Bal: Ook dit jaar is het mogelijk om een Derby Star voetbal te bestellen tegen het gereduceerde tarief van € 26,50! De winkelwaarde van deze bal is € 39,99!

Bestelde ballen en kleding dienen op vrijdagavond 27 augustus te worden opgehaald tussen 18.30 uur en 21.00 uur op het complex van de Ster. Noteer dit alvast in je agenda!
Omdat de naam gedrukt zal worden op het shirt is het niet mogelijk om te ruilen. Let dus goed op het aangeven van de juiste maat!

Aansprakelijkheid: SV De Ster aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het verlies en beschadiging van persoonlijke bezittingen. Laat kostbaarheden thuis, telefoons zijn NIET toegestaan!!

Kosten: De inschrijfkosten voor de Soccer Challenge bedragen € 107,50 per deelnemer. Inbegrepen is een volledig verzorgd programma van maandag t/m vrijdag, dagelijks van 09.00 uur tot 16.30 uur, het kledingpakket, de dagelijkse lunch en voldoende drinken. De kantine is voor de kinderen geopend voor consumpties naar keuze, dus een klein bedrag meegeven voor wat extra’s kan.

Korting
Je krijgt 10,- euro korting bij inschrijven van 2 of meerdere gezinsleden vanaf het tweede gezinslid.

Vrijwilliger?
Indien je als ouder dagelijks meehelpt als leider of vrijwilliger ontvang je na afloop van de Soccer Challenge nog een extra korting van € 25,00 per deelnemend kind uit 1 gezin. Geef je hiervoor op via soccerchallenge@rksvdester.nl

Betaling(en) :  ClubCollect verzorgt de incasso. Als je bent ingeschreven vóór 15-07-2021, krijg je via ClubCollect een e-mail met daarin de mogelijkheden tot betaling. Je geeft ons een machtiging door het invullen van je bankrekeningnummer op het inschrijfformulier. Rond 30-07-2021 zal ClubCollect zorgdragen voor de incasso van het inschrijfgeld.

Afmelden
Het afmelden voor de Soccer Challenge kan alleen op basis van een schriftelijke verklaring. Wij zijn genoodzaakt om bij een afmelding volgens onderstaande procedure kosten in rekening brengen: 

  • Niet afmelden = geen inschrijfgeld terug
  • Op tijd afmelden, vóór 02-08-2021 = inschrijfgeld terug, behalve 15,- euro administratiekosten p.p.
    Een afmelding is alleen geldig indien deze door de organisatie per e-mail bevestigd is!!
  • Afmelden na 02-08-2021 = 50% inschrijfgeld terug, maar bestelde kleding en/of bal dient te worden  afgenomen.

Bescherming persoonsgegevens
De gegevens worden via een beveiligde verbinding naar ons verzonden. De gegevens worden ook tot maximaal één week na het evenement in een online database opgeslagen. Dit is nodig om de deelnemers na afloop van het evenement nog een bericht te kunnen sturen met bijvoorbeeld de link naar de officieel gemaakte foto- en filmopnames. Daarnaast wordt alleen het e-mailadres in mailchimp opgeslagen om je volgend jaar weer uit te kunnen nodigen. Voor de nieuwsbrief kan je jezelf eenvoudig afmelden via een link onderin de nieuwsbrief die je meteen na het evenement ontvangt.
Wij gebruiken de door jou verstrekte persoonsgegevens verder alleen voor de administratieve verwerking van de aanmelding en je te voorzien van noodzakelijke informatie over de Soccer Challenge.
Hiervoor verstrekken wij je naam en bankrekeningnummer aan ClubCollect die de incasso van het inschrijfgeld voor ons uitvoerd. Met deze organisatie hebben wij een verwerkingsovereenkomst waarin zij aangeven de door ons verstrekte gegevens alleen voor deze incasso te gebruiken en niet aan derden verstrekken. Zie onze AVG verklaring voor meer informatie.

Foto-en video opnames
Je dient er rekening mee te houden dat tijdens deze Soccer Challenge foto- en filmopnamen worden gemaakt, niet alleen door ons maar ook door ouders, kinderen zelf en pers. De foto's en films die wij vanuit de Ster maken worden gebruikt voor promotie van de week en om deze als aandenken aan u en de spelers aan te bieden.

Indien er nog vragen/opmerkingen zijn kunt u altijd contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar soccerchallenge@rksvdester.nl

Namens de organisatie Soccer Challenge.


Gegevens ouders/verzorger

Vul hieronder de gegevens in van de ouder of verzorger die de speler(s) inschrijft en met wie contact gelegd kan of moet worden indien er vragen zijn. De persoon die de inschrijving doet dient ook gemachtigd te zijn om de automatische incasso voor de betaling af te mogen geven.

Aantal in te schrijven spelers

Slecteer uit onderstaande lijst het aantal spelers dat u gaat inschrijven. Bij meer spelers tegelijk inschrijven is de korting meteen verwerkt in het totaalbedrag. Kies vervolgens ook het aantal Derby Star voetballen dat u wilt bestellen. 

Zet per speler een vinkje in het vakje zodat het juiste aantal formulieren wordt getoond.

Speler(s) gegevens

Vul per speler alle gegevens in.

Gegevens speler 1

Betaling en Machtiging

BETALING EN MACHTIGING
ClubCollect verzorgt de facturatie.
Indien de inschrijving vóór 15 juli binnen is dan krijg je via ClubCollect een e-mail met daarin uitleg over de betaling en wat de mogelijkheden zijn. Rond 30 juli zal ClubCollect de betaling innen via een automatische incasso.

Door het invullen van het bankrekeningnummer machtig je ons om éénmalig het totale inschrijfgeld plus de kosten van de eventueel bestelde voetbal(len) via de automatische incasso af te schrijven voor deelname aan de Soccer Challenge. Indien er meerdere kinderen uit één gezin deelnemen zullen de kosten naar rato afgeschreven worden. 

*Betaling vind plaats via automatische incasso. Door je bankgegevens in te vullen verleen je ons machtiging tot het automatisch incasseren van de totale kosten van inschrijving en eventueel bestelde voetballen.

Inschrijving vol=vol

INSCHRIJVING VOL=VOL Inschrijven VÓÓR 15-07-2021.
Het moment van binnenkomst van de inschrijfformulieren bij RKSV De Ster is bepalend voor de definitieve inschrijving voor de Soccer Challenge.

SoccerChallengeBannerSponsor


SoccerChallengeBannerVrijwilliger

 

Deze website maakt gebruik van cookies om voorkeursinstellingen bij te houden en analytische cookies om de website te optimaliseren.